bende bu siteyi terkederim

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
SAİNT
27-08-2010, 16:34   |  #1  
SAİNT avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

Gelelim Cennet Cehennem olayına...
Kurani Kerimde cennette kara gözlü gögüsleri yeni tomurcuklanmış bakire genç kızlar vardır diyor. Bunu ben degil kurani kerim söylüyor... Bugün gögüsleri yeni tomurcuklanmış bir kız 12-13 yaşlarındadır. Resmen sübyancılık var bu ayette... Fantazi var bu ayette.

Cehennem olayına gelince yine kurani kerimden yola çıkacagım çelişkiler ortada. Cehennemde ne yiyecekler var bakalım...
Gaşiye=6: Darı dikeninden başka yiyecekleri yoktur.

Bu ayet cehennemdeki tek yiyeceğin darı dikeni olduğunu söyler ama durum hiçde öyle değildir:

Duhan=43-46: Doğrusu günahkarların yiyeceği zakkum ağacıdır; karınlarda suyun kaynaması gibi kaynayan, erimiş maden gibidir.

Bu ayetler Gaşiye 6. ayeti yalanlar.Darı dikeninden başka yiyecekleri yoksa zakkum nasıl yerler.İşte güzel bir çelişki daha.Ama bazı uçmuş Müslümanlar darı dikeniyle-zakkum aynı diyecek kadar ileri gidebiliyorlar.O nedenle ben bunlara bir yiyecek daha ekliycem.Umarım ona da zakkum ve dikenle aynı diyecek kadar komik duruma düşebilecek Müslümanlar yoktur dünya üzerinde:

Hakka=36:Bir irinden başka yiyecek de yok.

Bu ayet ise cehennemdeki tek yiyecek kanlı irindir der ve diğer ayetleri yalanlar.Şİmdi sorumuzu soralım:

Cehennemdekiler zakkum mu,darı dikeni mi(bu ikisi kesinlikle farklı bitkiler) yoksa irin mi yiyecekler?
Kaynaklar: Kuranı Kerim (allah kelamı)

Alıntı: SAİNT27.08.2010 15:37:02Alıntı yapılan Mesaja git

çok haklısınız arkadaşlar adam nüfusnun %99 müslüman olan bi ülkede resmen dini değerlerimize hakaret ediyor ve chip  yetkilileri bu olayı kapatıp bu üyeyi saf dışı etmiyor bu hayli canımı sıktı.

Serkan Karadaş
Denetmen
sanırım kaçırdım, farkedemediğim hakaret kelimelerini şikayet tuşunu kullanarak bildirirseniz gerekli müdaheleyi yaparım.

Serkan Karadaş
Denetmen

konu hakkında yapılan şikayetler tarafımca değerlendirilmiştir,
yazılan yanıtlarda herhangi bir hakaret yoktur, görüş bildirimi olarak değerlendirebilirim.
unutmayın ki burada insanları inançlarına göre değerlendirip hakkında işlem yapmıyoruz, inançları için kimseyi yargılamamızı ( forumdan uzaklaştırma ) isteyemezsiniz.
konuyu açan kişinin isteği üzerine konu tarafımca kilitlenmiştir.

herşey yukardadır arkadaşlar hacker cesur adındaki bir sapkın dinimizi sübyancılıkla bağdaştıracak kadar rezil ve ufak bir insan konu açıyor bizde bunun üzerine şikayet ediyoruz ve yukarda verilmiş cevaba bakın
arkadaşların dediği gibi sitede ne yönetici var ne adam akıllı bir denetmen bende burda ceketimi asar giderim. hiç kimse ama hiç kimse benim dinime aşağılayıcı söz ve hareketlere göz yumamaz benden bu kadar.

kyotoprotokolü
27-08-2010, 16:52   |  #2  
kyotoprotokolü avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,327 mesaj

Uzun zamandır chip online girmiyordum. Bu olayı şimdi senden duydum SAİNT.

Eğer anlattıkların doğru ise  yapılanların yanlış olduğuna bende katılıyorum. Dini bilgisi olmayan kişilerin arapça bile bilmeyen kişilerin zaten Allahın kelamı Kuran-ı Kerim'i yorumlamaya hakkı yok. Bu başlıca bir hakarettir zaten.
Böyle kişiler kuran-ı internetten okuyor araştırıyor. Böyle saçma bir şey olabilir mi?

Adam gibi evindeki kuran-ı oku. Öyle yorumlarını yap. Bunları aslında gereksiz insanların yaptığı boş işler.

Denetmenin verdği cevaba gerçekten çok şaşırdım. Herkes kendi yoluna bakıyor gibi görünüyor.
Para kazanalım gerisi boş.
Bunu yazdım diye atarlar üyelikten. Sorun değil ama.

SAİNT HAKLISIN. KATILIYORUM. SANA.

Son Düzenleme: kyotoprotokolü ~ 27 Ağustos 2010 16:58
Jubei76
27-08-2010, 17:03   |  #3  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

hakaret yokmuymuş yani bu hacker cesur,un sözlerinde ? ilginç gerçekten çok ilginç ???

Gürkan
27-08-2010, 17:17   |  #4  
Gürkan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
403 mesaj

Aşağıda Evrim mi? Yaratılış mı? Adlı konuyu açan kişi olan H@ckerCesur'un kendi blog sayfasından almış olduğum "İlahi Adalet" adlı hikâyesinden bazı bölümleri sunmak istedim.. Ki görün kendisinin daha önce yazdıklarıyla nasıl çeliştiğini..

"İlahi Adalet

İnsan olmak ya da olmamak...
28 Haziran 2009 - Hayat

Dinine bağlı bir insan değilim. Oruç tutmam, namaz kılmam vs...
Fakat şuna o kadar inanıyorum ki yaptığım herşeyin mükafatını ya da 
cezasını mutlaka çekiyorum. Bu da bir düzenin olduğunu anlamamı sağlıyor.
Yalan söylemiyorum, çünkü ne zaman ufak bir yalan dahi söylesem karşılığında
üzüleceğim bir olay yaşıyorum.
Ne zaman birisini kırsam, çok vakit geçmeden ben de kırılıyorum. Fakat bunu bildiğim
için de asla doğruluk ve dürüstlükten ödün vermiyorum ve galiba bunun da mükafatını
alıyorum."

"Birisi sizden birşey istiyor ve siz yapmak istemiyorsanız bile yalanla degilde kibar bir dille
bunu yapmak istemediginizi DÜRÜST bir şekilde dile getirin."

"Sonuç olarak dini inancınız ne olursa olsun gerçekten insan olmak
en önemli şeydir.
Yalan ve dolanlarla, aldatmalarla geçen bir hayattan mutluluk beklemek ahmaklık olur.
Mesleğimde o kadar hile bulunmasına rağmen kimseyi kandırmadan ve hırsızlık yapmadan
dürüst bir çizgide gidiyorum ve gerçekten mükafatını alıyorum."

Kendisi bir düzenin olduğunu anladığını söylüyor ve yaptığı doğrular ve yanlışlar karşılığında mükafatını ve cezasını mutlaka aldığını bildiriyor blog yazısında.. 

Şimdi bu kişiye diyorum ki lütfen Allah'ın kitabı olan Kuran'da anlayamadığın, çözemediğin, kafanı karıştıran ayetleri bu konuda bilgili, bu işin ehli kişilere danışarak gerçekleri anlamaya, öğrenmeye çalışmalısın..
Lütfen anlayamadığın ayetleri küçük görerek, Kuran'ı ve ona inananları aşşalamayı bırak..
İster puta tap istersen hiçbir şeye inanma ama inanan insanlara saygılı davran ve kendi görüşlerini dinimizi yargılamaya çalışarak dile getirme..

Allah hepimizi doğru yoldan ayırmasın..

H@ckerCesur'un "İlahi Adalet" adlı Blog yazısının tamamını bu linkten okuyabilirsiniz: 
https://www.chip.com.tr/blog/hackercesur/ilahi-adalet_2974.html 

kyotoprotokolü
27-08-2010, 17:22   |  #5  
kyotoprotokolü avatarı
Yıllanmış Üye
1,327 mesaj

Bence Tartışmaya bile gerek yok arkadaşlar. Şimdi bir şey söyliyeceğim hakaret diyecekler halbuki değil. gerçekler.

Kuran-ı Kerim öyle bir kitaptır ki Anlamak zordur. Anlamak için gerçekten AKIL lazımdır.

Zaten Kuran-ı Kerimde de Sürekli Akıl ve bilimden bahseder.

Ama böyle insanların Kuran-ı Yorumlaması saçma. Çünkü çok basit yoldan yorumluyorlar.
Bir ayet görüyorlar bunu nasıl kendime çekerim diye uğraşıyorlar.

Halbuki Kuran'ın içindeki bir ayet için Yıllarca düşüne bilirsiniz. Kuran-ı Anlamak için Aklınızı çok yormanız gerekir.

Böyle insanların kuran-ı yorumlaması saçma. Akılları yetmez. Zaten.

Serkan Karadaş
27-08-2010, 17:54   |  #6  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj

SAİNT in şikayetinden önce yapılan şikayette,H@ckerCesur un ilgili konuyla alakalı uygun yanıtları şikayet edildiği için bu gerekçeyi sundum ancak SAİNT in bildirdiği yanıt uygunsuz olduğu için silinmiştir. farkedemediğim yanıtlar olabilir beni bilgilendirmeniz yeterli dedim hatırlarsanız.
para konusuna gelince, gönüllü yaptığım bir görev ücret almıyorum.
hakkımda yapılan hakaret hariç hiçbir eleştiri için bir kimsye yaptırımda bulunulmadı, uzaklaştırma yada uyarı cezası alırım endişesini yaratmayı sevmiyorum.

Kapalı Hesap (172709)
27-08-2010, 22:53   |  #7  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj

millet gider aya biz kaldik yaya 
(((( bu insanlari yapisida var olan bir sey isimize gelirse aga pasa isimize gelmese indir asagi )))
herkesin dunya gorusu baskadir bunu kabulenmek gerek
herkes bir olmaz ornek ayni anadan ayni babadan dogarsin ama bir kardes cok zeki olur obur kardes onun aksi  biri mavi gozlu dogar oburu kara gozlu  ... ((( bir dunya gurusu ))))

Atilla Sarıtaş
27-08-2010, 23:06   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Sebepler hakkında yorum yapamacağım malesef. Herşey ortada zaten.
En güzelini yapmışsın SAİNT yakın zamanda ben de bırakıcam galiba. Çoluk çocuk akıllı adamlar özel mesaj atıp küfür ediyor, tehdit ediyor, hakaret ediyor. Konuların çoğunda saçma sapan mesajlar, haklı olduğum ve kendisininde bildiği halde gururuna yediremeyip zeytinyağı misali su üstüne çıkmaya çalışanlar hepsi buraya toplanmış adeta. Bazı kişiler beni 'ukala' gibi görebilir bunun sebebi yaşıtlarım gibi parkta bahçede top peşinde ya da kız peşinde koşmamam ve bilgisayar konusunda öğrenip başkalarıyla paylaşmak. Malesef 16 yaşında bu yaptıklarım bazılarına 'ukala' olarak gösteriyor. Tabi ne açıdan baktığına göre değişir. Mesajları yazma tarzım, imla'ya dikkat etmem, olabildiğinde açıklamaya vurmam, gerektiğinde espri'yi yapmam olsun gerçekten anlamak isteyenler beni anlamıştır zaten. İçimi daha fazla kendi konum olmayan biyere dökmüyorum forumu bırakacağım zaman bunları zaten teyd edeceğim.

qudin
27-08-2010, 23:24   |  #9  
Yıllanmış Üye
351 mesaj

İnançları için değil kutsal bildiğimize hakaret edildiği için uzaklaştırma istedik o konuda en çok sinirlenen vardım nasıl hakaret yok Allah peygamberine ensest denmesi hakaret değil de nedir haa inanmayan için sorun yok bunu yargılamaya da kimsenin hakkı yok ancak saygı gösterilmelidir ben saygı istiyorum kimsenin kutsalına saldırmadım kendi kutsalıma saldırtmam konu bundan ibaret hakaret diz boyu idi.!

qudin
27-08-2010, 23:28   |  #10  
Yıllanmış Üye
351 mesaj
Alıntı: Atilla Sarıtaş  
Sebepler hakkında yorum yapamacağım malesef. Herşey ortada zaten.
En güzelini yapmışsın SAİNT yakın zamanda ben de bırakıcam galiba. Çoluk çocuk akıllı adamlar özel mesaj atıp küfür ediyor, tehdit ediyor, hakaret ediyor. Konuların çoğunda saçma sapan mesajlar, haklı olduğum ve kendisininde bildiği halde gururuna yediremeyip zeytinyağı misali su üstüne çıkmaya çalışanlar hepsi buraya toplanmış adeta. Bazı kişiler beni 'ukala' gibi görebilir bunun sebebi yaşıtlarım gibi parkta bahçede top peşinde ya da kız peşinde koşmamam ve bilgisayar konusunda öğrenip başkalarıyla paylaşmak. Malesef 16 yaşında bu yaptıklarım bazılarına 'ukala' olarak gösteriyor. Tabi ne açıdan baktığına göre değişir. Mesajları yazma tarzım, imla'ya dikkat etmem, olabildiğinde açıklamaya vurmam, gerektiğinde espri'yi yapmam olsun gerçekten anlamak isteyenler beni anlamıştır zaten. İçimi daha fazla kendi konum olmayan biyere dökmüyorum forumu bırakacağım zaman bunları zaten teyd edeceğim.
16 yaşımda senin gibi olmak için nelerimi feda etmezdim ki doğru yoldasın ben bir çok konu altında senin yorumunu arıyorum açıkcası sonra senin gibi forumda 3 5 kişi var mesela mcafee var dikkatimi çeken ukalalıkla alakası yok bilgisini paylaşan adamlarsınız bundan doğal ne olabilir?

H@ckerCesur
28-08-2010, 01:07   |  #11  
Yıllanmış Üye
1,881 mesaj

Açtığım bir konunun forumda bu kadar yankı yapacagını düşünmemiştim. Bugün siyaset meydanı gibi tv programlarında bile evrim ve din tartışılıyor. Sansürsüz programında evrim ve yaratılışçılık tartışılıyor. Bende forumda insan gibi tartışırız dedim. Fakat kurandaki ayetleri hakaret olarak algılıyorlar.

Bu arada blogumdaki yazıylada çelişmiyorum.
en başta belirtiyorum zaten... Dinine bağlı bir insan değilim. Oruç tutmam, namaz kılmam vs...

Saygılarımla...

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 28 Ağustos 2010 01:09
loseface
28-08-2010, 01:19   |  #12  
loseface avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,757 mesaj

Cesur abi ne yazikki Türkiyemizde bu gibi tartışmaları yapacak seviyede insan fazla yok.Pm ile bi iletişim adresi verirsen biraz konuşmak isterim seninle

H@ckerCesur
28-08-2010, 01:34   |  #13  
Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
Alıntı: loseface  
Cesur abi ne yazikki Türkiyemizde bu gibi tartışmaları yapacak seviyede insan fazla yok.Pm ile bi iletişim adresi verirsen biraz konuşmak isterim
gönderdim. posta kutun dolmuş...