Gelelim Cennet Cehennem olayına...
Kurani Kerimde cennette kara gözlü gögüsleri yeni tomurcuklanmış bakire genç kızlar vardır diyor. Bunu ben degil kurani kerim söylüyor... Bugün gögüsleri yeni tomurcuklanmış bir kız 12-13 yaşlarındadır. Resmen sübyancılık var bu ayette... Fantazi var bu ayette.
Cehennem olayına gelince yine kurani kerimden yola çıkacagım çelişkiler ortada. Cehennemde ne yiyecekler var bakalım...
Gaşiye=6: Darı dikeninden başka yiyecekleri yoktur.
Bu ayet cehennemdeki tek yiyeceğin darı dikeni olduğunu söyler ama durum hiçde öyle değildir:
Duhan=43-46: Doğrusu günahkarların yiyeceği zakkum ağacıdır; karınlarda suyun kaynaması gibi kaynayan, erimiş maden gibidir.
Bu ayetler Gaşiye 6. ayeti yalanlar.Darı dikeninden başka yiyecekleri yoksa zakkum nasıl yerler.İşte güzel bir çelişki daha.Ama bazı uçmuş Müslümanlar darı dikeniyle-zakkum aynı diyecek kadar ileri gidebiliyorlar.O nedenle ben bunlara bir yiyecek daha ekliycem.Umarım ona da zakkum ve dikenle aynı diyecek kadar komik duruma düşebilecek Müslümanlar yoktur dünya üzerinde:
Hakka=36:Bir irinden başka yiyecek de yok.
Bu ayet ise cehennemdeki tek yiyecek kanlı irindir der ve diğer ayetleri yalanlar.Şİmdi sorumuzu soralım:
Cehennemdekiler zakkum mu,darı dikeni mi(bu ikisi kesinlikle farklı bitkiler) yoksa irin mi yiyecekler?
Kaynaklar: Kuranı Kerim (allah kelamı)
Alıntı: SAİNT27.08.2010 15:37:02Alıntı yapılan Mesaja git
çok haklısınız arkadaşlar adam nüfusnun %99 müslüman olan bi ülkede resmen dini değerlerimize hakaret ediyor ve chip yetkilileri bu olayı kapatıp bu üyeyi saf dışı etmiyor bu hayli canımı sıktı.
Serkan Karadaş
Denetmen
sanırım kaçırdım, farkedemediğim hakaret kelimelerini şikayet tuşunu kullanarak bildirirseniz gerekli müdaheleyi yaparım.
Serkan Karadaş
Denetmen
konu hakkında yapılan şikayetler tarafımca değerlendirilmiştir,
yazılan yanıtlarda herhangi bir hakaret yoktur, görüş bildirimi olarak değerlendirebilirim.
unutmayın ki burada insanları inançlarına göre değerlendirip hakkında işlem yapmıyoruz, inançları için kimseyi yargılamamızı ( forumdan uzaklaştırma ) isteyemezsiniz.
konuyu açan kişinin isteği üzerine konu tarafımca kilitlenmiştir.
herşey yukardadır arkadaşlar hacker cesur adındaki bir sapkın dinimizi sübyancılıkla bağdaştıracak kadar rezil ve ufak bir insan konu açıyor bizde bunun üzerine şikayet ediyoruz ve yukarda verilmiş cevaba bakın
arkadaşların dediği gibi sitede ne yönetici var ne adam akıllı bir denetmen bende burda ceketimi asar giderim. hiç kimse ama hiç kimse benim dinime aşağılayıcı söz ve hareketlere göz yumamaz benden bu kadar.