Arkadaslar, İndireli Bir Hafta Oldu Fakat Sikca Takip Ettigime Gore Herkez Windows'unun 7024 Surumunden Bahsediyor Benim Ekranimda İse; Build 7000 Diyor Neden? Bendeki Neden 7024 Degil Ve Guncellemek İcin Ne Yapabilirim ?
Bendeki Windows 7 Neden B"7000" İken Sizdeki 7024
galiba sıkça takip etmiyorsun. Win 7 Build 7000 1 aydır var herkeste zaten (bazılarında daha eski ), Win 7 Build 7024 te, yeni internete sızdığı haberi, bu gün yayınlandı chip te, sanırım biraz araştırırsan, bir iki gün içerisinde yaygınlaşır ve bulursun Build 7024 ü.
Hmm, Ben Boyle Bilmiyordum Tesekkur Ederim, Birde Grafik Ayarlarinda Sorun Var Sanirim Bilmiyorum Sizlerdede Oluyormu Ornegin Bir Pencereyi Kapattigimizda Efekt İle Kapatirken Bugun Bilgisayari Actigimda Pencereyi Kapattigimda Yada Simge Konumuna Aldigimda Efekt Vermeden İslemleri Yapiyor Eski Haline Nasil Ceviririm Bunu İkinci Defadir Yasiyorum Digerinde Kendiliginden Duzelmisti.
Ram:2,50GB
Bu beta surumdur daha bir çok hata ile karşılaşıcaksın.Sana tavsiyem windows 7022 sürümünü indirmendir.onda şu anda ve ileride yaşayacağın sorunlardan daha az sorunla karşılaşıcaksın.Bu forumda indirmen için gereken adresileri bulabilirsin.Yalnız beta işletim sistemi kullandığında sorunlarınıda kabul etmişsin demektir.bunu unutma olurmu.
çok fazla sürüm numarası dolaşmaya başladı internette fakat şuanda gerçek ve bulunabilir en son sürüm 7022 görünüyor büyük bir ihtimalde bu sürümden sonra 7032 olacak bu iki sürümü windows kullanıcılara açmıcak sadece belirli tester lara göndericek ama tabiki torrente sızma yoluyla kullanılabilir ;)