15 tane eğitim sitesi var.bu siteler benim seminer ödevim nasıl hazırlayabilirim???şimdiden teşekkürler
beni duyuuuun
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sen en iyisi o siteleri bize ver ödevini biz yapalım istersen bu nedir ya
15 tane eğitim sitesi ne üzerine acaba harakiri tekniklerimi lütfen açıklayıcı olalım
:) Valla arkadaşlar bugün forumu okumakla yetiniyorum..Sabah geldim istanbula Chip_Recep'le Fuara gittik ordan da G.O.R.A filmine gittik.Ve taksimden kadıköye geldim çok yorgunum yani uykusuzum da hani kusura bakmayın zorda kalmadıkça cevap veremiyorum geçici olarak servis dışıyım.Turan güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün..
alıntı:
Gönderen : Revenge:) Valla arkadaşlar bugün forumu okumakla yetiniyorum..Sabah geldim istanbula Chip_Recep'le Fuara gittik ordan da G.O.R.A filmine gittik.Ve taksimden kadıköye geldim çok yorgunum yani uykusuzum da hani kusura bakmayın zorda kalmadıkça cevap veremiyorum geçici olarak servis dışıyım.Turan güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün..
ohh beyimiz gezsin bizde çalışalım. valla bir iş aldık 13.000 MT CAT6 UTP kablo çekecem. Nasıl olacak diyorum beyimiz fuarlarda. Atla otubüse izmir'e gel hemen kablo çekeceğiz. çabuk çabuk daha oradamı duruyorsun