bilgisayarımın özellikleri:
işlemci: Intel® Core 2 Duo E6300 1.86 GHz
ekran kartı : geforce 7600GS 512 MB
RAM: 2 GB
bilgisayarımın özellikleri:
işlemci: Intel® Core 2 Duo E6300 1.86 GHz
ekran kartı : geforce 7600GS 512 MB
RAM: 2 GB
32 bit lik sürümünü kurun kaldırır.
sen nediyon arkadaş ben
pentium 4 işlemci
1,25 gb ram
radeon x550 256mb
lık sistemi win 7 kurdum ve rahat performans alıyorum
Elbetteki kaldırır.Zaten windows 7 de amaç en duşuk bilgisayarda bile en guzel kullanımı sağlamak.Ancak 64bitlik surumu kullanman sana pek bişey kazandırmaz.Çünkü raminin 4gb olması lazım.
arkadaşım lütfen yanlış bilgilendirmeyeliim... şimdi bu arkadaşın kafasına yer edecek windows 7 64 bit 4 gb dan düşük sistemlere kurulmuyor diye...kirpikral123Elbetteki kaldırır.Zaten windows 7 de amaç en duşuk bilgisayarda bile en guzel kullanımı sağlamak.Ancak 64bitlik surumu kullanman sana pek bişey kazandırmaz.Çünkü raminin 4gb olması lazım.
istersen 512 mb ram e bile kurarsın 64 bitlik sürümleri, ama performans kaybı yaşamak istemiyorsanız en az 6 gb ram ile kurunuz.
ben 4 gb a kurdum hiç bi performns kaybı yok burdaki asıl mesele performans artsı kayb değil zaten 3gb ustu remin warsa faydasını gorursun yoksa hiçbişi farketmez kurmann bi anlamı yokkeshkesharkadaşım lütfen yanlış bilgilendirmeyeliim... şimdi bu arkadaşın kafasına yer edecek windows 7 64 bit 4 gb dan düşük sistemlere kurulmuyor diye...istersen 512 mb ram e bile kurarsın 64 bitlik sürümleri, ama performans kaybı yaşamak istemiyorsanız en az 6 gb ram ile kurunuz.
burda 64 bit daha fazla ram harcııyo mu demek istedin?keshkesh4 gb ram e 64 bit kurmak ile 3 gb a 32 bit kurmak hemen hemen aynı performansı veriyor... performans kaybı dediğim olay o yuzden...
Arkadaşım sen böyle diyerek kendini küçültüyorsunSusamsen nediyon arkadaş ben
pentium 4 işlemci
1,25 gb ram
radeon x550 256mb
lık sistemi win 7 kurdum ve rahat performans alı
600 mhz işlemci bile kaldırdıgına göre senimki hayli hayli kaldırır