bilgisayarımın özellikleri:
işlemci: Intel® Core 2 Duo E6300 1.86 GHz
ekran kartı : geforce 7600GS 512 MB
RAM: 2 GB
bilgisayarımın özellikleri:
işlemci: Intel® Core 2 Duo E6300 1.86 GHz
ekran kartı : geforce 7600GS 512 MB
RAM: 2 GB
32 bit lik sürümünü kurun kaldırır.
sen nediyon arkadaş ben
pentium 4 işlemci
1,25 gb ram
radeon x550 256mb
lık sistemi win 7 kurdum ve rahat performans alıyorum
Elbetteki kaldırır.Zaten windows 7 de amaç en duşuk bilgisayarda bile en guzel kullanımı sağlamak.Ancak 64bitlik surumu kullanman sana pek bişey kazandırmaz.Çünkü raminin 4gb olması lazım.
kirpikral123Elbetteki kaldırır.Zaten windows 7 de amaç en duşuk bilgisayarda bile en guzel kullanımı sağlamak.Ancak 64bitlik surumu kullanman sana pek bişey kazandırmaz.Çünkü raminin 4gb olması lazım.arkadaşım lütfen yanlış bilgilendirmeyeliim... şimdi bu arkadaşın kafasına yer edecek windows 7 64 bit 4 gb dan düşük sistemlere kurulmuyor diye...istersen 512 mb ram e bile kurarsın 64 bitlik sürümleri, ama performans kaybı yaşamak istemiyorsanız en az 6 gb ram ile kurunuz.
keshkesharkadaşım lütfen yanlış bilgilendirmeyeliim... şimdi bu arkadaşın kafasına yer edecek windows 7 64 bit 4 gb dan düşük sistemlere kurulmuyor diye...ben 4 gb a kurdum hiç bi performns kaybı yok burdaki asıl mesele performans artsı kayb değil zaten 3gb ustu remin warsa faydasını gorursun yoksa hiçbişi farketmez kurmann bi anlamı yokistersen 512 mb ram e bile kurarsın 64 bitlik sürümleri, ama performans kaybı yaşamak istemiyorsanız en az 6 gb ram ile kurunuz.
keshkesh4 gb ram e 64 bit kurmak ile 3 gb a 32 bit kurmak hemen hemen aynı performansı veriyor... performans kaybı dediğim olay o yuzden...burda 64 bit daha fazla ram harcııyo mu demek istedin?
Susamsen nediyon arkadaş benArkadaşım sen böyle diyerek kendini küçültüyorsun
pentium 4 işlemci
1,25 gb ram
radeon x550 256mb
lık sistemi win 7 kurdum ve rahat performans alı
600 mhz işlemci bile kaldırdıgına göre senimki hayli hayli kaldırır