Benim forum sitem(moderatörlük verilecektir)
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Katılıyorum sana Selim..Farklı ol ki insanlar gelsin bence ilk bunu düşünmek gerekir..
ginobili_71 kusura bakma ama 15 kişiye modluk yapsam ne farkederki ? ha maaş da vercem dersen o zaman kabul ediyorum .
her forum sanki 1000 üyeyle başlıyo yayın hayatına
hepsi gibi onlar da en başta böyleydi 10-15 üye
ayrıca ileride üye sayımız 100-200 olunca görmenizi istiyorum forumu
ve de benim gibi bu işlere yeni atılanları bu şekilde karşılarsanız(maaş ver falan dite dalga geçerek)internet aleminin geleceği pek parlak değil demektir.bence biraz daha anlayışlı olmalıydınız.
ha bu arada forum açılalı 3 gün oluyor. bence 3 günlük bir forum 3 günde 15 üyeyle küçümsenmemeli.
biraz daha saygılı olabilirdiniz.
sana saygısızlık ettiğimi kesinlikle düşünmüyorum, fikrimi paylaştım, yeni fikirlere böyle kapalılık gösterip ters yanıt verirsen, daha baştan kaybettin demektir. Radres in dediği gibi farklı olmak ilken olmalı, bunun yanında moderatör ü bence çok erken aramaya başlamışsın, insanları 'size moderatörlük vereceğim eğer faal olursanız' diyerek eline çok bir şey geçmeyeceğinin bilmem farkında mısın. Sen forumunu 4x4 yap, modlar kendiliğinden oluşur zaten. Benim anlatmak istediğim moderatör bulmak bir şey değil, önemli olan üye bakımından zengin olmaktır, sen buraya mod ilanı vermeye değil, forumun artılarını anlatmaya gelmeliydin...
şu an forumum 4 günlük ve 18 üyemiz var
doğru orantılı düşünürsek 1 ay sonra 100'ü geçecek
şimdiden moderatörleri seçmeliyim ki gelen bütün üyelerin sorunlarıyla ben ilgilenmeyim ayrıca her geleni da moderatör yapmıyorum
şu an forumumda 2 moderatör 1 forum admin var
bence fazla bi sayı değil bu
ayrıca dlga geçenleri ben yazımda belirtmiştim parantez içinde
doğru orantılı bence düşünme arkadaşım, akıllı işi değil bu. Nette bazı hesaplar tutmaz, bunun gibi. 100 üyenin olması da çok bir şey maalesef ifade etmeyebilir, önemli olan aktif üyelerin fazlalığıdır, bunu sakın unutma. Ben kaç tane üye sayısı binleri geçen ama içi sinek avlayan forum gördüm, tahmin edemezsin.
Polemik amaçlı açılan topicler kilitlenicektir... Mesajlarınızda konunun amacının dışına çıkmamaya özen gösterin...
İyi çalışmalar...
zaten forum un rengi bile içimi açmadıki oraya girip birşeyler okuyup yazalım (renkler ve zevkler tartışılmaz)
alıntı:
Gönderen : eyup_00044zaten forum un rengi bile içimi açmadıki oraya girip birşeyler okuyup yazalım (renkler ve zevkler tartışılmaz)
ben de öyle diyodum!!!!!!!!!!!!(hahauuhauh) daha temade kararlı değilim o yüzden sürekli değişik şeyler deniyorum
bazen de kötü renkler denk geliyor
ayrıca benim forumumda aktif üye sayısının şu an fazla olması beklenemez
çünkü forum yeni açıldı ve üye sayısı da az (gerçi 5 günde 22 üye pek de az değil)
inşallah 1 ay sonra bi daha bakarsınız foruma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!