benim pc.de ekran kartı yok oyun yardım!!!!!!!!!!!
ANAKARTIM: MSI MS-7255
CPU:İNTEL CORE 2 DUO E4300
RAM:2GB
WİNDOWS: VİSTA HOME PREmium
ekran kartım yanmiş yeni almak istemiyorum
lcd monitörü anakarta bağliyom iyi calişiyor ama oyunları oynamiyor
ekran kartsız oyun oynabilirmiyım gta san andres
bilen varsa yardım etsin...
benim pc.de ekran kartı yok oyun yardım!!!!!!!!!!!
ekran kartsız bazı oyunları acamassınız diye biliyorum... oynan oyunlarda var tabi board uzerinden .... ama gta yı acacagını yada acıpda bir verim alabileceginizi hic sanmıyorum
benim pc.de ekran kartı yok oyun yardım!!!!!!!!!!!Hayır GTA oynayamazsın. Düşük profilli bazı oyunları ( Madacasgar vb ) veya flash tarzı oyunları oynayabilirsin.
ANAKARTIM: MSI MS-7255
CPU:İNTEL CORE 2 DUO E4300
RAM:2GB
WİNDOWS: VİSTA HOME PREmium
ekran kartım yanmiş yeni almak istemiyorum
lcd monitörü anakarta bağliyom iyi calişiyor ama oyunları oynamiyor
ekran kartsız oyun oynabilirmiyım gta san andres
bilen varsa yardım etsin...
VIA VT8237A/VT8237S Chipset var. Maalesef açabileceğini sanmıyorum.
bir yol var ancak çift işletim sisitemi çalıştırman gerek. Biraz karışık eksik dosya yerine ekran kartını çalıştıracak bir sys lazım. SunVirtualboxs un sys leri buna uygun ama yinede belli uygulamalrı çalıştırırken hata verebiliyor.
SunVirtualboxs googlede ara indir kur.
içinde bir işletim sisitemi kur ve ayarlarından ekran kartı ve ram ayarlarını düzenle. al sana sanal ekran kartı.
Not Türkcesinde Misafir eklentisini kur adlı yer var ordan msiafir eklentisini kur. Mausu Ekrana kaptırdıysan ctrl + delete bas maus asıl işletim sisitemine geçer.
Ekran kartı olmadan oyun oynamayı unut. Arabanın motoru yok ben yarışlara girecem diyorsun. Oynayacağın en oyunlar 6-7 yıllık oyunlar olur
bir yol var ancak çift işletim sisitemi çalıştırman gerek. Biraz karışık eksik dosya yerine ekran kartını çalıştıracak bir sys lazım. SunVirtualboxs un sys leri buna uygun ama yinede belli uygulamalrı çalıştırırken hata verebiliyor.
SunVirtualboxs googlede ara indir kur.
içinde bir işletim sisitemi kur ve ayarlarından ekran kartı ve ram ayarlarını düzenle. al sana sanal ekran kartı.
Not Türkcesinde Misafir eklentisini kur adlı yer var ordan msiafir eklentisini kur. Mausu Ekrana kaptırdıysan ctrl + delete bas maus asıl işletim sisitemine geçer.
bu işler yazılımla ayar yapmayla olsaydı o kadar ekran kartı üretmezler bizde o kadar para verip sürekli ekran kartlarımızı değiştirmezdik
kardeşim senin ekran kartı alman sart ayırdıgın bütceni söyle sana tavsiyede bulunalım
bu kadarda sallamayın onboard ekran kartları bu akdarda kotu değildir ben crysisis bile bitirdim onboard kartla
ATİ RADEON XPRESS 200 vardı bi aralar...
bir çok testler yapmaktayım yazıyı dikkatli okuyacak olsaydın büyük boyutlu uygulamalrı açmaya yetmiyor dediğimi nalayacaktın.
bu işler yazılımla ayar yapmayla olsaydı o kadar ekran kartı üretmezler bizde o kadar para verip sürekli ekran kartlarımızı değiştirmezdik
kardeşim senin ekran kartı alman sart ayırdıgın bütceni söyle sana tavsiyede bulunalısisitemi 800x600 boyutunda çlıştırabilirsin ancak 3d ayarlamak nerdeyse olanaksız. hayf life gibi eski oyunlar bu ekranda çalışıyor ancak yeni nesil oyunlar directx in sürümlerine çok sadıklar buda ekran kartını mecburi klılıyor.
Bu ayarlarda çalıştırmayı becermek bir yana ana kartı yormak bir yana ekran kartı şart ama her oyun yada program için mecburi değil.kendin test etmeden programları irdeleyip karıştırmadan boşa mesaj yazma.
bende ekran kartı yok ama gta sanandreas açıyor beyler hemde bal gibi hiç donmadan