Ewet arkadaşlar ilk önce yanlış gördüğümü zannettim ama değilmiş chip_recep olarak tanıdığımız Recep baltaş arkadaşımızda moderatör olmuş helal walla şimdiden tebrik ediyorum recep i ve başarılar diliyorum.
benmi yanlış görüyorum...
- 1
- 2
Yeni görevinde sana başarılar Recep.
tebrikler recep zor iş walla
recep tebrikler vallaha heh heh moderatör ya yüce rabbım recebi moderatör olsun deye yaratmış, yawwwwwwwwww
haftada bir iki defa anca uğrayabiliyorum yazın belki yıldızlarımızı artırırız
Yıldızlarla hiçbir alakası yok bunu belirteyim eyüp sonra yıldızları arttırmak için forum da mesaj kirliliği oluşmasın....
Yıldız sayısı mı ?? töbe töbe ,,
bu bana geçmişte açtığım bi konuyu hatırlattı , nese hayırlısı
geçmişte senmi açtın konuyu bilmem ama tartışıldığı su götürmez.
shehsu sayesinde yıldızları kaybetmiştik, nasıl unutursunuz :) Tekrar söylüyorum, yıldızlar evet renk katıyor forua bu doğru, ancak bizim için her zaman ikinci planda kalmalı bu, yani yıldız almak için mesaj yazmak o kadar saçma ki.
Arkadaşlar benim düşünceme göre ne yıldız sayısı ne masaj sayısı. Önemli olan yazdığınız cevabın doğruluğu,çözüm üretebilmeniz,alternatif çözümler sunmanız.Zaten bu mesajları gören adminler kişinin bilgisayar bilgisini kolayca anlayacaktır.
alıntı:
Gönderen : Recep BaltaşArkadaşlar benim düşünceme göre ne yıldız sayısı ne masaj sayısı. Önemli olan yazdığınız cevabın doğruluğu,çözüm üretebilmeniz,alternatif çözümler sunmanız.Zaten bu mesajları gören adminler kişinin bilgisayar bilgisini kolayca anlayacaktır.
Adminlerin kişinin yani üyenin bilgisayar bilgisini anlamasının ne gibi bir önemi olabilir? Koca bir HİÇ. Elbetteki bir soruna doğru cevap yazmak esastır ve üyeler de eminim ellerinden geldiğince bunu yerine getiriyorlar, başkası bilgimi anlasın diye bir şey yapıldığı yok yani. Ben o düşüncede değilim. Ayrıca her yazılanın DOĞRU OLMASI hiçbir zaman mümkün olmuyor, sonuçta burada bulunan pek çok üye profosyonel değil ama bildikleriyle arkadaşlarına yardım etmeye çalışıyorlar.
Sonuç olarak diyebilirim ki; kişinin bilgisayar bilgisi elbetteki önemlidir, ama hiç kimseye bilgisini adminlere ya da üyelere göstermek için yazmaz, yazmamalı ve ayrıca yıldız ve mesaj sayısı forumumuza renk katmaktan başka bir özelliği yoktur, bunu kıdem gibi düşünüp, gereksiz mesaj kirliliği yaratanlar eskiden çok olmuştu, bundan sonra olmayacağını temenni ediyorum.
İnşallah selim inşallah ..
alıntı:
Gönderen : Recep BaltaşArkadaşlar benim düşünceme göre ne yıldız sayısı ne masaj sayısı. Önemli olan yazdığınız cevabın doğruluğu,çözüm üretebilmeniz,alternatif çözümler sunmanız.Zaten bu mesajları gören adminler kişinin bilgisayar bilgisini kolayca anlayacaktır.
Recep, kendin gibi konuşsan biraz, zorla moderatör gibi konuşmaya çalışman sana yakışmıyor.
- 1
- 2