Best Buy’ın, İzmir Balçova’daki İzmir Ege Park Alışveriş Merkezinde açılan mağazası, Avrupa’daki ilk Best Buy markalı mağaza olma özelliği ile ayrı bir öneme sahip.
4,000 metrekarelik mağazada, binlerce ürünü müşterileri ile buluşturmanın ötesinde; mağaza içindeki çoğu ürünün açık ve denenebilir olduğu, farklı ürünlerin tüm özelliklerinin anlatılarak başka ürünler ile entegre edildiği Best Buy İzmir mağazası, sadece bir teknoloji mağazası olmanın çok ötesinde.
Best Buy; satış sonrası hizmetleri, iade uygulamaları, genişletilmiş ürün garantileri, çağrı merkezi, eve teslimat, kurulum ve montaj hizmetleriyle de teknoloji alışverişine yepyeni bir soluk getiriyor.
“Deneyim Alanları” ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirirken müşterilerine farklı bir mağaza içi deneyimi sunuyor.
Best Buy İzmir Mağazası 19 aralıkta açılıyor
- 1
- 2
Ben bu gavur firmalarının gelip ülkemizde yer açmalarını hoş karşılamıyorum. Zaten bütün ürünleri ithal ediyoruz, ticaretinin de mi yabancılar yapacak? Ben bu tarz yerlerden daha bir çöp bile almadım.
Bizim semte açılıyor :) yürüyerek 15dk mesafede, mediamarkt de aynı şekilde yeni açılmışdı.
Merakla bekliyorum.Media markt dan WD Harici Hdd almıştım.Burdan da bişey alırım artık.Zaten yanyanalar :)
Balçova biraz ters neden ağırlık o tarafata anlamadım biraz daha elit onun için mi bir dolu alan varken
iyi bana yakın,uğrarım bir gittiğimde.
http://www.emlakkulisi.com/20614 ... sim_ayinda_aciliyor_
izmirli arkadaşlara hayırlı ugurlu olur inşallah
1-) Aldığınız ürünlerde bir sorun cıkarsa iade etmeniz çok zor olacaktır buna kesinlikle emin olun.
2-) Kutu içeriği farklı çıkarsa şaşırmayın ( çünkü her zaman bu gibi şeyler yaşanır BestBuy'da)
3-) Diyelim ki almış olduğunuz ürün kutusunda eksik parçalar var gidipte bunu anlatmanız ve eksikleri temin etmeniz baya bir zamanınızı alacaktır.
Nerdenmi biliyorum ? Çünkü çok alışveriş ettim Amerika da ve sürekli bu gibi sorunlar yaşadım. İnşallah burdakiler ordakiler gibi davranmaz...
yarın gideyim bakayım ama neden balcova gibi sehrin diğer ucuna yapılıo anlamadım cok uzak oralar. bornova vatan bilgisayar cok uygun yerde mesela :)
1-) Aldığınız ürünlerde bir sorun cıkarsa iade etmeniz çok zor olacaktır buna kesinlikle emin olun.
2-) Kutu içeriği farklı çıkarsa şaşırmayın ( çünkü her zaman bu gibi şeyler yaşanır BestBuy'da)
3-) Diyelim ki almış olduğunuz ürün kutusunda eksik parçalar var gidipte bunu anlatmanız ve eksikleri temin etmeniz baya bir zamanınızı alacaktır.
Nerdenmi biliyorum ? Çünkü çok alışveriş ettim Amerika da ve sürekli bu gibi sorunlar yaşadım. İnşallah burdakiler ordakiler gibi davranmaz...
1- urunu almadan once guvenlık konrolu bıle yapılıyor
2-orayı mahalle bakkalı ıle karıstırmayalım abd nın en ondeki magalarından biri olan bestbuy dan makarnamı alıyoruzda ıcınde pirinc cıksın....
3.eksik parca var ıse tüketici hakkı denen birsey varki zaten ona gerek kalmaz beklemeden urunun degıstırılır.....
Ozur dılerım bıras agır bı konusma oldu ama ınsanları yanlıs yonlendıren ınsanlara hakdır bu....
best buy türkiyeye yurt dısından gırıs yapan kı tabıkı abd den tam formatı ile geldiyse en ıyı magaza olacaktır 2.yıl amerıkada kalıp bu bılgılerı sunuyorum....
hayırlı ugurlu olsun....Izmıre turk magazalarıda hızmet nasıl yapılır gorsun.....
- 1
- 2