[url=http://www.sordum.com/forum/posting.php?mode=edit&f=14&p=292143][/url] bestdarkstar.info:8080 virüsü nedir arkadaşlar?
Selamlar Arkadaşlar;
"bestdarkstar.info:8080/google.com/people.com..." evet arkadaşlar...
Tartışacağımız sorun bu... Birçok sitede yazdım bu sorunu.. bir cevap bile alamadım. Son çare burası dedim. Neyse..
Websitemde dolaşırken sağ alt tarafta hep bu uyarı gözüküyor. Nedir, neyinnesidir anlamadım? Sorun acayip bir şey, arkadaşlar yardımınızıbekliyorum.
Siteye giriş yapıyorum nod32 ve yahut diğerantivirlerde bu uyarı geliyor, nedir bu baş belası anlamadım!.. Websayfamda dolaşırken sürekli bu hata. Bir ara tanıdığım bir arkadaşwebsitesinin adres bölümünü güncellemişti. Fakat internet kafedewebsite güncellemek biraz sakıncalıydı.. Neyse, bizim adres bölümümüzdegooglemaps var, yani yerimizi googlemaps ile belirtiyoruz. Bu bakımdanadres güncellemesi yapacaktı. Sorun bundan olabilir herhalde. Çünküuyarıda sizin de gördüğünüz gibi ".../google.com/people.com" falanyazıyor. Neyse... hatanın tam gösterimi burada tıklayın bir görün,çözüm önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...