3 gün önce kasayı çalıştırdım ama monitör ışıgı yanıp yanıp snmeye basladı acılmadı cıkarıp taktım arkasını monitör girişinin calıstı şimdi gene yanıp yanıp sönüyor açılmıyor monitör :(
beyler acil yardımm
Nasıl nedir walla hacı dün cıkarıp taktım olmadı Gene yanıp yanıp sönüyor
EKRAN HİÇ GELMİYOR MONİTÖR TAKTIGIM ZAMAN GİRİŞİNİ MONİTÖRÜN IŞIGI YANIP YANIP SÖNÜYOR CIKARINCADA GİRİŞİ YOK DİYOR İŞTE
Hacı Benim 2. KASAM WAR ONU ŞUAN TAKTIM Motur gibi açtı monitör DİER KASAM ÖNEMLİ YA ONA TAKIYOM SADECE Monitörün ışıgı yanıp yanıp sönüyor
nörecem yaw kimse yardım etmiyor way waaay
Hacı Benim 2. KASAM WAR ONU ŞUAN TAKTIM Motur gibi açtı monitör DİER KASAM ÖNEMLİ YA ONA TAKIYOM SADECE Monitörün ışıgı yanıp yanıp sönüDemekki monitör sağlam, anakartınızda dahili ekran kartı varsa ekrankatınızı çıkarıp dahiliden çıkış alıp deneyin. Yoksa diğer kasanızda kiekran kartını takıp deneyin. Eğer çalışırsa sorun ekran kartındademektir. Kartın slota güç girişinin karta tam turduğunu kontrol ederekyeniden takın ve deneyin. Çalışmazsa ve garantisi devam ediyorsagarantiye gönderin.
ekrna kartını kontrol et elektrıgı cıkar tek fısı yanı ramları kontrol et bırde ıslemcı ekran gelmezsıe
1 ıslemcı olmus yafa cıkarıp takmak gerekebılır oturmamıs
2 ramlar da sorun var cıkar tak yada degıstır
3ekram kartı olmus yada oturmamıs bunları denemne gerek sırası ıle ...
Mönitör ekran kartı kablosunda olabilir büyük ihtimalle ! başka kablo takarak dene.
anakart dan olabilir baska anakartla deneyin