Sorunum şu bir program indirmiştim dosya yapıyordu ve isim yazan yerde Hello, What is my name :( yazıyodu bende yanlışıkla create bastım ve bu oldu şimdi silemiyorum bir yardım etseniz yeri değişmiyor,adı değişmiyor.0kb zaten boşver kalsın demeyin klasörün içinde ve görüntü kirliliğini sevmiyorum 1gündür bunla uğraşıyorum bide bunun dışında bir tane daha var yanlışıkla açtığım o 3gündür duruyor lütfen bir yardım edin.
Beyler Dosyayı silemiyorum
Bununla silebilirsin:http://www.tamindir.com/program/8812/Unlocker.htm
Yükle,sağ tıkla ve unlocker ile sil de.Silinmezse yeniden başlattığında siler.
Aga ya sildikten sonra sağ tıklayıp yenile demeyi unuttun ya da ne haltsa ya virüs ya da başka bir şey kendini başka bir yere taşımış ki bulunduğun dizinde yok diyor yâni bir şöyle açıklayım, senin bir yerde gölgen var görüntün var, ama aslında yoksun. Yâni dosyanın sadece görüntüsü var aslında orada değil biraz garip olacak ama...
Aga ya sildikten sonra sağ tıklayıp yenile demeyi unuttun ya da ne haltsa ya virüs ya da başka bir şey kendini başka bir yere taşımış ki bulunduğun dizinde yok diyor yâni bir şöyle açıklayım, senin bir yerde gölgen var görüntün var, ama aslında yoksun. Yâni dosyanın sadece görüntüsü var aslında orada değil biraz garip olacak ama...virüs olduğu isimden belli merhaba senin adın ne .....:D:D
virüs koruyucunu tarat belki bir sonuç çıkar umarım .S
Yanlış yazmışım :dSon Düzenleme: mustafa2116 ~ 23 Haziran 2011 18:17
virüs olduğu isimden belli merhaba senin adın ne .....:D:D
virüs koruyucunu tarat belki bir sonuç çıkar umarım .S
Yanlış yazmışım :
Bu arada "Senin adın ne?" değil "Benim adım ne?" olacaktı...
O Programla adını değiştirerek istediğim dosyayı yapabiliyorum o yüzden malware olduğunu sanmıyorum bana göre sorun :( karakterleri olması