sality virusu , alman virusu conficker virusu en baş belası virusleri atabilirmisiniz acaba biraz kedi fare oynayacam sonra reset attığımda deep freeze silecek
beyler en tehlikeli virusleri arıyorum
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
liberi sana son gonderdigim vurusten sonra ufkun acilmis gibi.
deepreze hatirladinmi.kimseye zarar vermedim 10 senedir vuruslerle ugrasmiyorum.Yani artik zararlilarla degil yararli olmaya calisiyorum.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 07 Ocak 2012 00:30
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Bende virüs böcüğü yok. Bilgisayarım tertemiz.
Hem napacan böcükleri. Bulaştırma bilgisayarına.
Ama illa virüs böcüğü istiyorsan 32/64 bitler böcükler adlı konuyu takip et sana virüs yazmayı öğretiyim.:D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
mr_yamyam abim bana öğretsene şu virüs yazma işini..
Adını kesko virüsü koyacam reklamda hazır Kesko virüsü bilgisayarınızı zinde tutar bilgilerinizi herkesle paylaşır(işin gırgır tarafı)
liberty_city dostum boşver sokma bilgisayarına öyle yazılımları
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
mr_yamyam abim bana öğretsene şu virüs yazma işini..Öğreteyim. Ancak ben bile günümüzdeki sistemlerde çuvallamış durumdayım. Çünki günümüzdeki sistemlerde binlerce komut kümecikleri var. Adresleme olayı ise başlı başına kafayı sıyırtacak derecede karmaşık. Bilgisayara ilk atıldığım yıllarda commodore 64 için basit bir virüs yazmıştık arkadaşımla. Ama o bilgisayarın işlemcisinin kullandığı komutlar 200 küsür kadardı. Şimdilerde kullanılan komutları makina dilinde öğrenebilmek yıllar sürecektir.
Adını kesko virüsü koyacam reklamda hazır Kesko virüsü bilgisayarınızı zinde tutar bilgilerinizi herkesle paylaşır(işin gırgır tarafı)
liberty_city dostum boşver sokma bilgisayarına öyle yazılımları