Beyler sizi sonkez uyariyorum korsan win7 kullanmayin bu tarihten itibaren korsan yok etme sistemi devreye girdi.
Yani korsan kullaniyorsaniz bu win 7 ise gecmis olsun yeni pc alin kendinize uyarmadi demeyin.
Bence akliniz varsa orjinal alin paraniz yoksa vista xp linux kurun yoksa karartma gorursunuz pc niz acilmaz.
hele windows 8 in korsanini hic dusunmeyin direk biosa isliyor cizirt.
Beyler sizi sonkez uyariyorum korsan nisan 1 yapma
oh be kurtuluyoruz artık uyarmayacak
ben kanıt görmeden inanmam
öyle birşey olsa illaki bilinirdi
ayrıca iki kere windows yüklemeden önce sözleşmenin tamamını okumuştum
biri xp yüklerken diğeri 7 yüklerken
her sakada bir gerceklik vardir zamaniniz basladi :)
biraz daha kassam microft dava acicakti yada tum korsan kullananlar orjinal alacakti ama olmadi.Elimizden bisey gelmez.Sahi bu 1 nisani kim cikartmis.
benimde isinmamisti, kurdum 1 2 hafta kullandim xp den bile hosuma gitti.Ki ben xp savunucusuyum xp nin yerini benim bilgisayarda sadece windows 8 doldurdu oda bir suru zarar verdi sisteme son surumunde duzelir insallah.bilmez miyiz senin xpyi sevdiğini..usta sen bilgisayarın nasıl bozulmuyor ona şaşıyorum,onu yükle bunu kaldır şu işletim sisteini yükle derken folloş olur bilgisayar gözün gibi bakıyorsun belli..eğer driver sorunlarını hallederlerse bize haber vermeyi ihmal etme.
bilmez miyiz senin xpyi sevdiğini..usta sen bilgisayarın nasıl bozulmuyor ona şaşıyorum,onu yükle bunu kaldır şu işletim sisteini yükle derken folloş olur bilgisayar gözün gibi bakıyorsun belli..eğer driver sorunlarını hallederlerse bize haber vermeyi ihmal etme.zor artik.Windows 8 rc belki belkide windows 8 cikana kadar kurmam.
bilgisayarda bisey test etmiceksen sat telefon al.bilgisayar test cihazidir nekadar surucu aksilikleri olsada cok zevkli herkezden once kullanmak.milletin ici gidiyor acaba windows 8 nasil 10 milyon downloadi benmi yaptim tek basima.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 01 Nisan 2012 22:50
Windows vista starter...
Aldım ilk çıktığında keyi ile alakalı sorunlar çıktı 2 bilgisayarada kurmadım keyi kabul etmiyordu...
Telefon açtım müşteri temsilcisine hata sizden kaynaklı değil dedi programla alakalı bir sorun halledeceğiz...(Hallettiler)
10 gün sonra başladı korsan yazılım kurbanı olabilirsiniz demeye...(yine)
Yine telefon açtım bu sefer aynen şunları söyledim ordaki bayan'a ücret ödeyip yazılımınızı alıyoruz sorunlardan kurtulamıyoruz korsanmı kullanalım dedim
Oda korsan kullanmak suç cezai yaptırımları var dedi
Aynen şunu dedim git mahkemeye ver cracklicem programı....
Ve kapadım telefonu....Crackledim vistayı
Ertesi gün yine telefon açtım dediler sorununuz çözüldü mail adresinize bakabilirsniz
BAktım key gelmiş sıfır sımsıcak dumanı üzerinde..
Elimde orjinal vista ve 7 dwd'si var...
Eğer keylerde sorun çıksın anında cracklerim korkum yok kimseden istediğini yapsınlar
400 dolara dwd'yi satıpta insanları mağdur etmeye kimsenin hakkı yok...
Windows vista starter...%99.999991 haklisin %0.00009 haksizsin.Cunku crack kullananlarin orjinal neyi varsa caliniyor banka kartlari bosaltiliyor.Ha basiniza gelmediyse sansiniza duva edin.
Aldım ilk çıktığında keyi ile alakalı sorunlar çıktı 2 bilgisayarada kurmadım keyi kabul etmiyordu...
Telefon açtım müşteri temsilcisine hata sizden kaynaklı değil dedi programla alakalı bir sorun halledeceğiz...(Hallettiler)
10 gün sonra başladı korsan yazılım kurbanı olabilirsiniz demeye...(yine)
Yine telefon açtım bu sefer aynen şunları söyledim ordaki bayan'a ücret ödeyip yazılımınızı alıyoruz sorunlardan kurtulamıyoruz korsanmı kullanalım dedim
Oda korsan kullanmak suç cezai yaptırımları var dedi
Aynen şunu dedim git mahkemeye ver cracklicem programı....
Ve kapadım telefonu....Crackledim vistayı
Ertesi gün yine telefon açtım dediler sorununuz çözüldü mail adresinize bakabilirsniz
BAktım key gelmiş sıfır sımsıcak dumanı üzerinde..
Elimde orjinal vista ve 7 dwd'si var...
Eğer keylerde sorun çıksın anında cracklerim korkum yok kimseden istediğini yapsınlar
400 dolara dwd'yi satıpta insanları mağdur etmeye kimsenin hakkı yok...