Benim şöyle bir problemim var. Daha doğrusu korku diğelim. Ben yeni bir laptop aldım oyun için -neden oyun için laptop aldın diye sormayın lütfen-. Dell b63p66 modeli 1 GB Nvidea GT 525 Ekran kartı I7 işlemci Ve 6GB Ram var ana özellikleri. Oyun oynarken doğal olarak laptop ısınır, benim laptobumda ısınıyor fazla değil hem altında fan var. Bende Isındıgı zaman oyunlarda 15 dk daha oynayıp ara veriyorum bu ısınmalar fazla değil dediğim gibi ama laptoba (ekran kartı, ram vs.) zarar verir mi ? Verirse ne gibi çözüm önerileriniz var acaba öğrenebilirmiyim ?
Beyler Ve Bayanlar Yardım Lütfen...
yav bence o ısınmalar çok yüksek değildir ve bir zararı olmaz ama şu programı indir biraz oyun oyna sonra bak ısılara :
http://www.gezginler.net/modules ... st-ultimat&lid=1232
dediğim gibi bir şey olmaz ama senin içini rahatlatalım :)
CPU 55 °C (131 °F)
CPU Package 57 °C (135 °F)
CPU IA Cores 56 °C (133 °F)
CPU GT Cores 56 °C (133 °F)
CPU #1 / Çekirdek #1 54 °C (129 °F)
CPU #1 / Çekirdek #2 56 °C (133 °F)
CPU #1 / Çekirdek #3 57 °C (135 °F)
CPU #1 / Çekirdek #4 55 °C (131 °F)
Çipset 54 °C (129 °F)
Aux 50 °C (122 °F)
DIMM 51 °C (124 °F)
Grafik İşlemci (GPU) 51 °C (124 °F) Şuan Böyle Sıcaklıklar Not: Laptop ısınınca oyunlarda donma gibi problemler olmuyor b
olur donmalar işlemci çekirdek sıcaklıkları yüksek bu yüzden donmalar oluyordur ekran katı iyi sıcaklığı sen donmalar geçsin istiyorsan laptobu bu sıcak aylarda serin yerlerde kullan ve soğutucu alana kadar arka ayaklarını yükselt laptobun yani kağıtla kültablası ile yükselt hava alsın sonra bir soğutucu alırsın istersen
Bişi olmaz değerler normal oyundayken