bu BF serisinin tüm oyunlarını oynadım ama bu 2 serisindeki silahlar çok müthiş askerliği tankçı olarak yaptığımdan tanklara ayrı bir ilgim var ama şikayetim var tankların savunma kabiliyeti zayıf yani eline bi stinger alan koskoca tankı patlatıyor acaba tank savaşı ve savunmasıyla ile oyunda pratik öneriler verecek olan varmı.
örneğin diğer tanklarla bi iletişim yapabilirmiyim piyadeyi tankın savunmasında kullanabilirmiyim vs
BF2 ile ilgili
Tanktan tanka ve ülkeden ülkeye değişiyor tankın sağlamlığı. Yanılmıyorsam Q tuşuylan diğer askerlerlen iletişime geçebiliyorsun.
Bu arada bende haritaların küçük olmasına üzüldüm. Uçak kullandığın zaman hemen harita bitiveriyor. Ani manevra yapman gerekiyor hemen. Mesela ölünce mouse'nin sol tuşuyla sağlıkçı çağırıyorsun. Eğer yakınındaysa ne mutlu sana :) Piyadeyi az önce dediğim gibi sanırım Q tuşu ( o değilse bile o civardaki tuşlardan bir tanesi ) ile tankı korumaya aldırtabilirsin. Başka emirlerde verebilirsin. Mesela başka bir tavsiye, sniper'i al ve çatıya çık, oradan temizliğe başla, iyi oluyor. Başka bir tavsiye elindeki bombayı tankın yanına git ( sağlam gidebilirsen :) ) bombayı tanka yapıştır ve uzaklaş.Elinde taramalı bir silah varsa ateş ederken sürekli mouse tuşuna basılı tutma, bas bırak, bas bırak... daha iyi verim alırsın.
sağol samet verdiğin bilgiler faydalı oldu.
ama B 1942 den aldığım zevki bu oyundan alamıyorum.
Önemli değil. Ben BF1942'yi oynamadığım için bilmiyorum. Ama şuan oynadığımda zevkli bana göre.
ya arkadaşlar bi sistem var celeron 2000 fx5500 ekran kartı 512 mb ram sizce battlefield 2 oynayabilirmiyim