Bİ BAKINIZ GÜVENLİK DUVARI SORUNU
kuulandığın antivirüs programmını kendi güvenlik duvarı varsa vista nın güvenlik duvarını o kapatıyor olablir
Windows güvenlik duvarınız kapalı. Güvenlik yazılımınınki açık olduğundan güvenlik duvarı açık olarak gözüküyor. Normal bir durum.
Aviradaki firewall'i kapat internet explorerinde Mcafee eklentisini devre dışı bırak öyle dene ben bu ikisinden birinin bu problemi oluşturduğunu düşünüyorum.
Birde Başlat çalıştır bölümüne services.msc yaz
çıkan pencereden "Windows Güvenlik Duvarı/Internet Bağlantı Paylaşımı(ICS)" adlı hizmetin çalışır durumda olduğunu kontrol ediniz başlangıç türü ise otomatik olmalıdır.
Bu bir sorun değil. Bende de aynı. Trend Micro'nun güvenlik duvarı açık, Windows'unki kapalı. Birincisinde, Güvenlik Merkezi'nde işler yolunda anlamında. Diğer ise Windows güvenlik duvarının durumunu bildiriyor.
Ayrıca Antivir'in güvenik duvarı ayarlarını normal'e getirin. Nete girmenize engel olan da büyük ihtimalle o.
arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler
antivirin fırewalı çalışırken wındowsun g.duvarı kapalı olması normal demişiniz fakat wın. güvenlik duvarını kapatınca ağım yavaşlıyor
ayrıca dün ıe8 i indirdim bu ıe8 firefoxu sabote ediyor sanırım firefoxtan şu an nete girdiğimde çok yavaş fakat ıe8 de normal
aşağoıda ekran alıntılarını veriyorum
Normal tabi ki. Ayrıca Antivir güvenlik duvarı yüksek ayardayken internetinizin ağınızın yavaşlaması da normal. Bu ayarların ve gösterdiği şeylerin hiçbirinde sorun yok. Merak etmeyin. Güvenlik merkezinde dört temel güvenlik unsuruna bakıyor: Güvenlik duvarı, güncelleme, anti-virüs, diğer. Güvenlik duvarı kısmında bir güvenlik duvarı kurulu olup olmadığına bakıyor, Windows'un mu, başka bir yazılımın mı duvarı bunun önemi yok. Bir duvar varsa mesele tamamdır. Diğer seçenek Windows güvenlik duvarının durumu; açık mı kapalı mı vs. Tüm bunlar hayet normal; bilmem anlatabildim mi? IE8 ve Firefox meselesinde birşey diyemeyeceğim. Ben IE8 kullanıyorum, dayanamam, tutamam kendimi, tarafsız kalamam :P
Windows güvenlik duvarının olağan dışı devre dışı kalması,
Windows updatelerin yapılamaması,
Görev yöneticisinin olağandışı çalışmaması veya silinmesi,
Kayıt defteri düzenlyicisin olağandışı silinmesi açılmaması,
Bunların hepsi conficker virüsünün habercisidir bütün arkadaşlara söylüyorum aklınızda bulunsun...
Mustafa@PCWindows güvenlik duvarının olağan dışı devre dışı kalması,dediklerinin hepsi bende mevcut combo ile güvenli modda tarattığımda combo bulur mu bunuWindows updatelerin yapılamaması,
Görev yöneticisinin olağandışı çalışmaması veya silinmesi,
Kayıt defteri düzenlyicisin olağandışı silinmesi açılmaması,
Bunların hepsi conficker virüsünün habercisidir bütün arkadaşlara söylüyorum aklınızda bulunsun...
https://www.chip.com.tr/forum/Conficker-Remover_t102084.html
Hem yukarıda linkini attığım konudaki remover la tarat ayrıca konuyuda oku
Hem de Combofixle tarat.