Merhaba bilgisayarıma yeni format attırdım sorun şu.
Bilgisayarın içinde cd var bilgisayarımda cd yi görüyorsun.Çıkarttığında cd yi görüyorsun.
Yeni bir cd taktığında önceki cd yi özellikleri ile birlikte görüyorsun.
Üstüne tıkladığında birlikte aç çıkıyor.
Formattan önce böyle bir sorunum yoktu.
Bilgisayarım xp sp3
bi el atsanız yaa :(
Şunu da ekleyeyim eğer çıkarılmış cd göküyorken oturumu açıp kapatırsam cd gözükmüyor ve yeni cd yi taktığımda gösteriyor
Kardeşim anlatım tarzına bayıldım,pek bişey anlamadım ama cd/dvd sürücünün bağalntılarını kontrol et.
bak misal kardeşim pes 11 cd 1 taktın yüklüyorsun. 2. cd yi istedi 1. cd yi çıkardın 2. cd yi taktın . ama bilgisayarımda hala 1. cd gözüküyor. tıkladığında birlikte aç çıkıyor . anlatabildim mi
bak misal kardeşim pes 11 cd 1 taktın yüklüyorsun. 2. cd yi istedi 1. cd yi çıkardın 2. cd yi taktın . ama bilgisayarımda hala 1. cd gözüküyor. tıkladığında birlikte aç çıkıyor . anlatabildimanladım kardeşim bu bendede oluyordu bi zamanlar bi dwd takıp çıkardığımda o dwd nin resmi kalıyordu sürücüde valla nasıl çözdün dersen dwd rw yi söküp bağlantıları güzelce tekrardan yabtım ve windows uptade ile sistemi güncellemiştim...sorun çözülmüştü..
saol geç oldu sabah deniyeceğim
bak misal kardeşim pes 11 cd 1 taktın yüklüyorsun. 2. cd yi istedi 1. cd yi çıkardın 2. cd yi taktın . ama bilgisayarımda hala 1. cd gözüküyor. tıkladığında birlikte aç çıkıyor . anlatabildimAllah böyle dert vermesin amin xpden olabilir değiştirmeyi dene :)Son Düzenleme: Elsequito ~ 07 Eylül 2011 02:24
yok usta yine 30 tl bayılamam ve pc nin donanımı 7 ye yetiyor fakat xp de daha iyi
xp de mutluyum ben . hadi format attım diyelim (atabilirm o zor değil ). yok şu program yok bu program onları toplayamam ve çok fazla güncelleştirme yapamam çünkü kotam var ve yine aynı sebepten 2in7 indiremem bende eskiden 7 kullanıyodummerak etme