Arkadaşlar ben windows xp kullanıyorum ve mozilla firefox indirdim ama açmıyor... bilgisayarı kapatıp açıyorum ama yine olmuyor. acaba xp olduğu için mi dedim eski sürümünü de açmıyor..ARKADAŞLAR BU SORUNUMA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...
Bi Sorunum Var.?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,253 mesaj
ilginç bir sorun xp olduğundan dolayı açılmamazlık olmaz dünyanın çoğu xp de mozilla kullanır :)
ersinbakarilginç bir sorun xp olduğundan dolayı açılmamazlık olmaz dünyanın çoğu xp de mozilla kullanır :)Cidden bende kavrayamadım.İlk defa duydum doğrusu.Bakalım bende bir araştırayım google'da ve msn'de ki arkadaşlarıma bir danışayım.
OP Yeni Üye
23 mesaj
arkadaşlar şimdiden tşk ederim ilgilendiğiniz için:::
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj
arkadaşım kime sorduysam format atsın pc ye dedi sen bir format at yine dene kolay gelsin inan bu saatten sonra format atmak süper oluyor dene :) ben hep bu saatte arkadaşlarımın pcye bakarım
OP Yeni Üye
23 mesaj
PC'de formatlık bi sorun olduğunu sanmıyorum çünkü 1 ay önce format attırdım..
Program ekle kaldır'dan firefox'u kaldırın.
C:Program files içinden mozilla klaösrünü de silin(vede diğer softwareler den).
Mümkünse ccleaner ile bir tarama yapın.
Firefox'u yeniden indirip kurun.
kodu
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\nakc5vc4.default
burada "parent.lock" dosyası olucak,onu silin ve restart atın.
Eğer hala olmadıysa firefoxu kaldırın,
kodu
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız\Application Data\Mozilla
Edit:(Application Data klasörü gizlidir, görmek için herhangi bir klasör açıkken Araçlar menüsünden klasör seçenekleri (veya Denetim Masası Klasör Seçenekleri)ni aç, Görünüm sekmesinde Gizli Dosya ve Klasörleri Göster yazan yeri işaret Uygula ve Tamam tıklayarak kapat).
Son Düzenleme: viking20 ~ 21 Temmuz 2008 00:24
Yıllanmış Üye
228 mesaj
arkadaşım sana tavsiyem program ekle kaldıra git orada mozilla firefox su görürsün onu kaldır ve internete gir