bi yorumda bulunun notebokkkk

xhunterx3
11-07-2010, 19:21   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
41 mesaj

http://www.teknosa.com/Cultures/ ... YAR&ref=akillifiyat

arkadaşlar bu makine hakkkında be düşünüyorsunuz bir yakınım alıcak teknosadan vodafone kampanyasından bana sen bi incele dedi ama ben notebooktan fazla anlamıyorum

bu fiyat civarında önerileriniz olursa beklerim
şimdiden teşekkürler

Anket
xhunterx3
11-07-2010, 19:38   |  #2  
OP Yeni Üye
41 mesaj

http://www.teknosa.com/Cultures/ ... ategory=_NOTEBOOK63

arkadaşlar ben bide bunu buldum ama karar veremedim sizce hangisi

alıcak kişi internete giricek bide arada fhotoshop la ugrasıyor amatör olarak

Jubei76
11-07-2010, 19:50   |  #3  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

yardımcı olmak için baktım ama benim kullanmadığım sistemler olduğu için bunları kullanan arkadaşlar daha çok yardımcı olacaklardır,kolay gelsin.

xhunterx3
12-07-2010, 01:54   |  #4  
OP Yeni Üye
41 mesaj

FİKRİ OLAN YOK MU

infoman
12-07-2010, 02:52   |  #5  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
2,884 mesaj

laptop ne amaçla kullanılacak?

xhunterx3
12-07-2010, 04:49   |  #6  
OP Yeni Üye
41 mesaj

sadece internete girip cıkacak bide amatör fhotoshop la ilgilenmeye başladı bu aralar hepsi bu

infoman
12-07-2010, 09:45   |  #7  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
2,884 mesaj

O zaman hiç dizüstü almayın. Dizüstü bilgisayar alırsanız paranıza yazık edersiniz. Mobil bir cihazı sırf evde kullanmak müsrifliktir. Aynı fiyata oyun bile oynayabileceğiniz büyük ekranlı daha yüksek performanslı bir masaüstü bilgisayar alabilirsiniz. 19 inç veya üstü bir monitörde keyif daha tatminkardır. Masaüstü bilgisayarınızı güncel tutmak daha ucuz ve kolaydır, duruduk yere masrafta çıkarmaz (batarya değişimi gibi). Ayrıca tavsiyem dizüstü alırken biraz bekleyip daha güncel bir model almanızdır. Malum yükseltebileceğiniz tek parça RAM dir, zaten bilgisayarların çoğu 4GB ve üstü RAM ile geldikleri için buna da pek gerek kalmıyor. HDD de rahat değişebilir ama performans arttırmak için başvurulacak en son parçadır (SSD almayı planlarsanız o ayrı:) 
Ben sabah işe giderken yanımda götürüyorum akşam gelirken yanımda getiriyorum, sağda solda lazım oluyor, yaz geldimi memlekete gidip 3 ay orada kalıyorum diyorsanız dizüstü bilgisayar şart. Çoğu dizüstü bilgisayar sahibi evde masanın üstüne kurup arada bir bilgisayarcıya formata götürürken yerinden kaldırıyor. Bu tip insanlar aynı işi yaparken 2 kat daha fazla para veriyor. 

Bilmiyorum farkında mısınız ama o kadar çok diz üstü bilgisayar sahibi olduğu halde sokakta elinde dizüstüyle bir yere giden insan sayısı çok azdır. Yanı sırf heves ve kendi ruhuna hava atmak için dizüstü alınıyor. En komik mevzulardan biride dizüstü sahiplerinin %90 ı touchpadı ya kullanmaz yada kullanmayı bilmez, zor gelir:) Bilgisayar dizinin üstündeyken bile fişi taktığı fareyi biryere sürterek kullanmaya çalışır:)))

Bu konuda ki fikrim, dizüstü bilgisayarlar aynı fiyatla masaüstü bilgisayarların performansına eriştiğinde değişecek.
Yinede sen bilirsin.

saslove1984
12-07-2010, 17:38   |  #8  
Yıllanmış Üye
463 mesaj
x
İşlemci         :        Intel Core 2 Duo T6600
İşlemci Hızı          :        2,20 GHz
Bellek         :        3 GB
Sabit Disk          :        320 GB
Ağırlık          :        2,75 kg
Bluetooth Portu         :        Var
Ekran Belleği          :        512 MB
Ekran Boyutu         :        15,6"
Ethernet         :        Var
Garanti Süresi          :        2 Yıl
Hoparlör          :        Var
Bellek Tipi         :        DDR3
Model          :        G550 59-034622
Ekran Özelliği          :        HD LED Glare
Grafik Tipi         :        NVIDIA GeForce G 210M
İşlemci Tipi          :        Çift Çekirdek
Optik Sürücüler          :        DVD-RW
Pil Tipi          :        Li-Ion
Menşei          :        İthal
Touchpad Mouse          :        Var
Ses Kartı          :        Var
Tv-out Çıkışı          :        HDMI
Wireless          :        Var
Kart Okuyucu          :        Var
Dahili Kamera          :        Var
Usb Bağlantı Adedi         :        3
Yazılım         :        Windows 7 Home Basic
Parmak İzi Okuyucu          :       
Bu pc fiyatına göre idare eder. (1,152 TL) ayrıca şunu da belitmek isterim başka firmalarda daha uygun olanları var yani 1,150 ye daha iyilerini de alabilirsin. Neyse soruna gelirsek photoshop'u rahat çalıştırır sorun olmaz zaten amatör demişşin çok sayıda çok büyük boyutlu resim olmadığı sürece kasmadan çalıştırır. ama "infoman" arkadaşımızın dediği gibi evde kullanacaksan masaüstü alman daha doğru bi seçim olur zira bunla  yeni çıkana oyunları oynaman biraz zor. tşk.

Kapalı Hesap (128169)
14-07-2010, 09:46   |  #9  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj

iyi güzel hafif ama sana önerim asus JA JQ veya Hpninde bunun gibi özellikleri olan birçok compaq pclerden :http://h10010.www1.hp.com/wwpc/t ... 321957-3329742.html sen kendin seç ;)

noleafclover
14-07-2010, 10:11   |  #10  
Yıllanmış Üye
311 mesaj

cevap vermeden önce sorulanı okuyup ardından anlamak usuldendir
Adam vodafone kampanyasından alacam demiş siz hala  masaüstü al diye akıl veriyorsunuz adam masaüstü alacak olsa muhtemelen çoğu yerde edge  ile bağlanacağı mobil modemi ne yapsın 

Arkadaşım teknosadan aldığını ve kampanya ile aldığını düşünürsek fiyatı çok uygun 
senin işini görür ama oyun performansı alamazsın en fazla fifa pes gibi oyunlar
bu arada  tabii ki lenovo yu tercih et 
ha nakit ile alacaksan o zaman başka ürünler önerilebilir ama dediğim gibi bu kampanya için gayet uygun

akcanon
27-07-2010, 08:08   |  #11  
Yıllanmış Üye
114 mesaj

Eğer hala laptop almadıysan hepsiburada.comda bi tane HP DV6 4BİLMEM KAÇ NOLU LAPTOP var1350ye
Yorumlara baktım herkes mest ediyo oyun perfonmansı süper diyolar ben sipariş ettim sana tavsiye ederim

hariciadam
27-07-2010, 10:54   |  #12  
hariciadam avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
1,192 mesaj

i3 işlemcili lenova var

http://www.pcdepo.com/asp/produc ... 3GB-320GB-15-6-FDOS