Bıktım Bu Telefondan

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Karadavut
14-02-2006, 19:56   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
555 mesaj

Arkadaşlar 4 ay önce Sony Ericson K750i model telefonu aldım.Fakat aldığım günden beri bu zamana kadar bu telefon benim ömrümü yedi.Telefonu ilk aldığım zaman telefonda herhangi bir sorun yok gibiydi yanlız sanki biraz yavaştı.Bende daha önce böyle bir telefon kullanmadığım için sorunu önemsemedim.Fakat telefonu alalı 15 gün olduktan sonra sık sık kiltlenmeye başladı ve 18 gün sonra bir daha hiç açılmayacak şekilde kapandı.Hiçbir şekilde açılmadı,KVK yı aradım ve telefonun aldığımda bozuk olduğunu ve değiştirmeleri gerektiğini söyledim fakat bana telefonu değiştiremeyeklerini çünkü değiştirme sürelerinin doluduğunu söyediler.Değiştirme süreleri 1 ay mış benim 1 ay 3 gün olmuşGülümsemeDaha sonra telefon KVK da 34 iş gün kaldı.Ve en sonunda yeni telefon verildi.Fakat bende mi şans yoktur bilmem ama bu telefonda arıza yaptı.İşin tuhaf yanı telefonu daha telefonu hiç yere bile düşüremedim ve gene telefon bozuldu.Bu seferde telefon kilitlenmiyor bluetooth bağlantısı kuramıyorduÜzgünVatan Bilgisayardan aldığım bluetoothu geri götürdüm servisecihazda sorun olmadığını söyledi yani telefondaki bozukluk kesinleşti hiçbir cihazla bağlantı kuramıyordu.Telefonu yine KVK ya götürdüm.5 -6 gün sonra telefonu tamir ettik dediler.Sonra tekrar bluetoothu test ettim yine bağlanmıyordu.KVK'nın Müşteri Hizmetlerini aradım bu telefonu aldığım günden beri bekli 1,5 ay bile kullanamadığım söyledim ve telefonu yenisiyle dğiştirmelerini yada ek ücret verip W800i almayı önerdim.Fakat kabul etmediler.Şimdi telefon Kvk nın servisinde bekliyor.
Birde telefonu alırken 1 GB memory stick duo pro bellek almıştım.
Ne yapabilirim Önerilerinizi ve Yorumlarınızı bekliyorum.

Banned
15-02-2006, 00:02   |  #2  
Banlandı
621 mesaj

pek fazla telefonlarla ilgilenmem ama bu telefon çok popüler olmuş bir telefon yapacağın bir şey yok.servis tamir etmek zorunda ürün garantili. yalnız tamir ettik dediklerin ürünün çalışmaması çok ilginç ah şu teknik servisler bunlar adam olmaz.

tonic
15-02-2006, 15:34   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,220 mesaj

arkadaşım sana baskı yapmanı tavsiye ederim çünkü böyle telefonları değiştirmek zorundalar. tamam ilkinde çok süre geçmiş ama 2.sinde geçmemiş. telefon 1 haftaya kadar değiştirilebilir. 10 gün falan olduysa bayiye kalmış ama biraz baskı yaparsan alırlar. çünkü sorun onların verdiği telefonda ve ilkinde olsa tamam ama ikincide de olursa...

TT06
05-03-2006, 20:27   |  #4  
TT06 avatarı
Yıllanmış Üye
726 mesaj

Yeni telefon için(W800) k750i nin piyasadan kalkması yada kvk nın stoğunda bulunmaması lazım,ayrıca http://www.sikayetvar.com a şikayetini bildir üst düzey bir K.V.K. yöneticisi sana eminim yardımcı olacaktır...Kolay Gelsin..

tolga2207
06-03-2006, 16:19   |  #5  
Yıllanmış Üye
793 mesaj

Benim tavsiyem direkt tüketici mahkemesine dilekçeyle başvur. Öyle bir yusuf çekiyorlar ki aklın durur. 3-5 günde yapıp gönderirler. Bu teknik servislerin bazıları böyle malesef. Dürtmedikçe iş yapmıyorlar. Bir de telefonu tamirden alırken mutlaka rapor tuttur.