Arkadaşlar merhaba nette araştırdıgım kadarıyla kurs veren bir yer bulamadım bildigimiz bir kaç yere telefon açtım ama onlarda çogunluk sağlanamadıgı için kurs açmıyorlar yanlış anlaşılmasın diploma için degil egitimi veren yer olsa yeterli şimdilik bir sorum daha olacak bir pcyi dns'e soktum ve yetkilendirmesini yaptım ancak dnsdeki pcde delphi kayıt etmiyor sadece belgelerime kayıta izin veriyor bunun la ilgilide yardım ederseniz sevinirim şimdiden çok teşşekür ederim
Bildiginiz 2003 server egitimi veren bir yer varmı
istanbul www.mayasoft.com tek gecerim daha iyisi yok
Peki Bakirköy'den Atlanta Kaç vasıta gidilir...Contact bölümünde atlanta olarak geçiyor.Başka mantıklı önerisi olan varsa sevinirim!...
dediklerini bir kaç aydır yapıyorum.. güzel dökümanlarda buldum ancak daha sağlam olsa hiç fena olmaz her an bir sorunla karşılaşa biliyorsun birebir öğrenmek daha iyi olur diye düşünmüştüm ilgilendigin için teşekkürler!..
en güzeli karıştıra karıştıra.
şaka bi yana ben bilgisayarı valla öyle öğrendim.çökme sadece 1 kez oldu.korkmadan her yere dalacaksın.başka türlü öğrenilmiyor.:D
bilgeadam da bildiğim kadarıyla var.
http://pc-kopat.com/kb.php?mode=article&k=305
Online Dersler.
Arkadaşlar kurcalaya kurcalaya bir yere kadar. Bilen biri anlatmadan ancak belli bir aşamaya kadar ilerlenebileceği bir microsoft cpls kursuna gidildiğinde daha iyi anlaşılıyor. O yüzden işletim sistemi, programlama, network konularında uzmanlaşmak istiyorsanız bu tip kurslara gitmekte çok fayda var.
ya tabiki.ben sadece başlangıç için söylemiştim.
Bilgeadam (Alper Önsoy),Academytech,Techacademy,Mayasoft,Netron (Murat Bayraktar), Network Academy, Bilginç de var. bence herbiriyle konuş git öğren nedir ne değildir. Unutma en pahalı en iyi değil.