Bilgisayarım için yeni parcalar alıcam bildiginiz güvenilir siteler nelerdir?
Bildiginiz güvenilir alışveriş siteleri
vatan bilgisayar
nova bilgisayar
gold
bimeks
ama gidebilirsen vatandan görerek al derim
hepsiburada vatanbilgisayar gold bimeks bimeks hariç diğerlerinden alışveriş yaptım sorun çıkmadı.
Bence en iyi Vatan bilgisayar ama exa nova bimeks hepsiburada gold gibi firmalar da güvenilirdir
HActeX de katılıyorum vatancomputerden giderek al bence
netsiparis.com
Mecidiyeköy'deki Aslan bilgisayar firması. Okulumuza yıllardır buradan PC donanımları almaktayız. Fiyatları gayet uygundur.
giderek alcaksan ve uygun fiyat istiyorsan electro world yada mediamarkt a git eğer bulunduğun şehirde bunlar yoksa vatana git ama internet üzerinden almayı düşünüyorsan hepsiburada en güveniliri
Birkaç kez www.chedmarket.com sitesinden alışveriş yaptım. Fiyatları bana çok uygun geldi birde vade farksız 6 taksit yapıyorlar. Ayrıca kendi dükkanları da var Mecidiyeköy'de bilgisayarcilar sokağında bilen bilir ordan da satış yapıyorlar bana güvenilir geldiler açıkçası. Müşteri hizmetleride çok iyi.
Vatan Computer,EXA,Sanalmarketin ben bunlardan alışveriş yaptım sende güvenebilirsin.
Arkadaşlar geçende bir site keşfettim ürün fiyatları gerçekten çok çok iyi
ayrıca bütün laptop ve netbooklarda çanta hediye ediyorlar site reklamlarında gördüm
Laptop, bilgisayar ve ayrıca server alacak arkadaşların bir bakmalarını tavsiye ederim
site adresi
Hepsiburada bazen bi malı 10 gün içinde bile göndermiyo o yüzden ben tavsiye etmiyorum..
merhaba,
bu kadar bilgi varda www.biseylazim.net 'e tıklmayı unutma yeni bir site ama pazar fiyatına ürünlerde var. aynı zamanda ücretsiz ilan sitesi.
belki çıkan eski parçalarınıda burada satmak istersin. www.biseylazim.net
selamlar,