bilgisayarıma hd 6850 almayı düşünüyorum ama işlemci amd athlon II X2 240.bu işlemciyle 6850 nasıl olur ?
Bilen birileri yardım etsin lütfen
darboğaz olur o ekran kartına o işlemci
bir süre idare etmez mi işlemciyi de x4 yapıcam çünkü
en geç 2 ay sonra athlon x4 yapıcam işlemciyi de.o süre zarfında sorun çıkarmadan idare edebilirse x2 çok iyi olur
güç kaynağımın sorun çıkaracağını düşünmüyorum ve çıkarmamalı şu anda ona da verebilecek param yok doğrusu :D
Eğer güç kaynağın yetersizse ekran kartın zarar görer hatta yanabilir.En önemli şey güç kaynağındır.Onun haricinde eğer işlemcini değiştireceksen ekran kartını alabilirsin.Şu an için çalışır ama tam performans vermez.Sonra ekran kartını aldıktan sonra konu açarsın "HD6850 hiç bir işe yaramıyor" diye...
işlemci değişecek zaten.güç kaynağı da 550W sorun olmaz umarım
yorumlar için hepinize teşekkürler :)
arkadaşlar yaw hd 6850 yeni teknoloji ve cok az güc tüketiyor sapphire hd 6850 ddr5 256 bit tam yükte 127 watt güc cekerken o kadar güclü kart benim zotac gts 250 1gb 150 watt cekiyor 450 watt high powerle cok rahat calışıyo gts 250 demekki hd 6850 ekran kartı 450 watt gercek psu ile tam verimli calışır
Bence x2 240'a darboğaz yapmaz .
Nasılmı ? 3.50GHz gibi bir saat hızına getireceksin işlemcini. (yada 3.40-3.30)
Psu 550w galiba ?
550w ise sorun çıkartmaz.
İşlemciyide x4 yapmaya gerek yok.
x2 240 Yeni oyunları full+full oynamanı sağlar.
Bende x2 250 kullanıyorum o.c'suz 1920*1080p very high oyunlar gayet akıcı.
stok fanla o değere çekebilimiyim işlemcimi ?
Stok fanla stabilite sorunları olabiliyor.
voltajsız 3.50 gibi bir hıza çıkabilirsin.
Red scorpion fan iyi gider.
demekki sizin işlemciler hd 6850 ekran kartına darboğaz yapmıyorsa demek bu darboğaz olayı yoktur o kadar güclü karta o işlemci gitmez bence