Arkadaşlar hdd ikiye bölünmüş dürümda c,d ve bu iki bölümede iki farklı işletim sistemleri kurdum biri xp diğeri pardus
Şimdi burda sormak istediğim soru BİLGİSAYARI KAPATMADIN BİR İŞLETİM SİSTEMİNDEN DİĞERİNE NASIL GEÇİŞ YAPACAZ Bunu yapılacak bir yöntemi varsa yanıtlarınızı bekliyorum
BİLEN VARSA YANITLASIN ?
Ne yazıkki öyle birşey yapma şansınız bulunmamaktadır. İşletim sistemi sıfırdan açılırak önbelleğe kendi dosyalarını ve sürüscülerini yüklemelidir.
ulen olum ölüden tövbe tövbe yeniden başlat eğğer iki seçenek geliyorsa xp ve pardus şeklinde olur gelmiyorsa olmaz
O kadarını bende biliyorum benim bilgisayarı benkapatmadan nasıl olur diye bir araştırma yapmak istemiştim sonuçta programcılık okuyoz araştırmak normal
Ayrıca konuşmalarında biraz resmiyetle karışık saygı olsa iyi olur.
arkdaşım gerçekten çok güzel bir soru sormuşsun seni öncelkle tebrik ederim olmayacak diye bir şey yok biraz araştır bende araştırım gerçekten güzel bir fikir bunu değerlendireceğim
demek istediğin anladım oturumu kapat diyosun o zaman kullacı seçmeni istiyor onun gibi birşey istiyorsun amam sistemi tamamen devre dışı bırakmadan ve yenisini tamamane yüklemeden aralarında geçiş olabileceğini sanmıyorum olsa çok mükemmel olurdu
arkadaşlar dogru soyluyor suan ole bırsey yok sadece diğer işletim sistemının dosyalarına ulasabılırsın kı bunuda bılıyosundur saygılar...
:D öyle bir şey yok malesef veya vardır bilmiyorumdur:D
sanal pc den kuruluyor ikinci sistem ama sanal işte...
Evet bu durum çok sinir bozucu bende eskiden aynı HDD' yi ikiye bölüp hem vista hem xp kullanıyordum. Daha sonra bazı sorunlar meydana geldi ve bir tane daha HDD aldım. Sonuçta elde var 1 HDD + 1 HDD = 2 HDD ( birazcık matematik dersi yapalım ) neyse şaka bir yana 2. HDD yi aldıktan sonra açılışta hangi işletim sistemiyle açılsın diye sormadı bende mecburen Boot' dan HDD' yi seçip vista ve xpye geçiyorum. Yani kısacası benim işim daha zor senin işin daha kolay bu arada pardusdan memnun musun ? herkez çok iyi diyorda...
toprağım olduğun için sana bı kıyak geçem şimdi ne yapman gerek sölüyorum öncelikle bi tane pc ne sanal bilgisayar kur yokdan var gibi bunları bi yerlerden temin et artık her yerde satılıyor sonra bu işletim sistemine bas formatı sonrada pardus mu vistamı ne istersen yukle bu kadar işde aynı anda iki işletim sistemi kullana bilirsin biz okulda hocalarla yapıyoruz diye yapıyosunuz dersen asıl pc de yapsak dersimizi pc çökerse duman oluruz onun için onda yapıyoruz çöksede sorun deil start tuşuna basıp tekrar kuruyoruz 5 dk sürmüyo bu kadar ha bu arada bende sivrice liyim
VMWare sanal bir şekilde açabilirsin. Başka yolu yoktur sanırım, en azından duymadım.
yapıcan cokkk kolay pardus olanı silecen pardus cd den calışanı kullanıp gececen 1 hatun yetmez 2 hatun hesabı ama kapılar 1i varken diyeri kilitlenir hesabı d
toprağım olduğun için sana bı kıyak geçem şimdi ne yapman gerek sölüyorum öncelikle bi tane pc ne sanal bilgisayar kur yokdan var gibi bunları bi yerlerden temin et artık her yerde satılıyor sonra bu işletim sistemine bas formatı sonrada pardus mu vistamı ne istersen yukle bu kadar işde aynı anda iki işletim sistemi kullana bilirsin biz okulda hocalarla yapıyoruz diye yapıyosunuz dersen asıl pc de yapsak dersimizi pc çökerse duman oluruz onun için onda yapıyoruz çöksede sorun deil start tuşuna basıp tekrar kuruyoruz 5 dk sürmüyo bu kadar ha bu arada bende sivriceHem masirefli hem zahmetli, yinede saol hemşerim, Bende sivriceliyim Helezürlüyüm,
Evet bu durum çok sinir bozucu bende eskiden aynı HDD' yi ikiye bölüp hem vista hem xp kullanıyordum. Daha sonra bazı sorunlar meydana geldi ve bir tane daha HDD aldım. Sonuçta elde var 1 HDD + 1 HDD = 2 HDD ( birazcık matematik dersi yapalım ) neyse şaka bir yana 2. HDD yi aldıktan sonra açılışta hangi işletim sistemiyle açılsın diye sormadı bende mecburen Boot' dan HDD' yi seçip vista ve xpye geçiyorum. Yani kısacası benim işim daha zor senin işin daha kolay bu arada pardusdan memnun musun ? herkez çok iyi diyorda...Pardustan memnun değilim, yavaşlatıyordu. Hem Linux tabanlı açık kodla yazılan bir sistem olduğu için güvenlik sorunlarıda ister istemez oluyor, terimlere alışmakta zaman aldı.