Bakın chip online katipleri yöneticileri bakıcıları denetmenleri hademeleri çaycıları kim varsa departmanınızda kayde değer tüm ekip.Konumu kitleme amacınız nedir.Zorunuza giden bişey mi oldu.Küfür mü ettik.Chip onlinede pardus da konu açmak yasakmı oldu.Yasak değilse 2 kez konum neden kitlendi bakın yemin ederim bir daha konum durduk yere kitlenirse ağır konuşurum.Haksız yere muamele yapmayın zorunuza gidiyorsa bu işi bırakın.Ben istedigimi över istedigimide döverim bunun pardusla bir alakası oldugunu sanıyorum.Bundan sonra pardus konuşmalarımı 2 katına çıkartıcam karşı çıkan sonucuna katlanır.Bundan sonrada pardus yada linux bölümüne giripde windows hakkında fan boyluk yapan beni bulur.Chip onlineye ve konuyu kitleyen arkadaşa ülkemizin değerlerine sahip çıktıgı için ve ülkemizin değerlerine katkıda bulundukları için ayrıca teşşekür ediyorum.Microsoft markalı ürünler kullanmalarını ve yollarının açık olacagını gönülden umuyorum.
Bilerek mi yapıyorsunuz sinirleneyim diyemi.
Eliniz mahkum hepiniz bir gün pardusa ve linux a geçiceksiniz bak bunuda buraya yazıyorum...Chipde dahil.Telefon firmaları nasıl geçti androide.Windows un yeni işletim sisteminden sonra hepinizi görücez.(bundan sonra alakasız yerlerde konu açılmasını istemiyorsanız konumu kitlemeyin kitleyin ağır konuşayım ban yiyeyim yine gireyim yine ağır konuşayım sonsuza kadar gider bendeki inat kimsede yok canınızdan bezene kadar devam)
Bir ara recep baltaşla böyle atıştık ozamanlar chip online kaspersky (antivürüs) reklamları alıyordu.Recep nod32 dandik oldugunu ve çok rahat bilgisayara sızılacağını söylüyordu Receple iddaştık recebe dedim ip bu gir bakalım masaüstüme recep baltaş yaz dedim evinden benim bilgisayara.Nod32 kurdum xp sp2 kurulu adını veremicegim bir tools programıda kurulu okadar.Recep halen giremedi belkide girmek için halen uğraşıyor.Yani anlatmak istedigim chip adminide olsanız haklı olcagınız anlamına gelmiyor.Taraftar kabetmek istemiyorsanız konu kitlemekten vaz geçin.Bir çok üye googleden arama yaparken benim konularım çıkıyor ve chipe üye oluyor.(sizin konularınızda var elbet)Kilitlenen konu google tarafından aşşagı çekiliyor kendi kuyunu kazıyorsunuz.
cidden sinirlenmişsin anlayabiliyorum seni neden kiltkediklerinide merak ettim bende bu arada şu yeni gitarlı intel reklamı iğrenç sinir bozuyo !
Aynen...Adblockla engelledim istedigi kadar gitar çalsın dursun.
merhaba arkadaşım,
öfkeli olmana bağlayarak tehditkar yazılarından ötürü sana forumdan uzaklaştırma veya atılma gibi yaptırımlar uygulanmasını istemeyeceğim ancak davranışlarının tekrarı halinde bu cüretkarlığı bekleme.
kilitlediğim konuya verilen yanıtlardan bir kaç alıntı ile durumu özetleyecek birkaç cümle yazacağım.
dabbe denen çanak yalaksı bakteri ve diğer bkımıl zararlısı övdüğünüz şey sadece basit işler için elbet iyi olabilir ama gidipte hiç bir salak ( sizin gibiler hariç sizler profsunuz ya) gidipte kabak gibi açık kaynak kodlu bir yazılım kullanmaz heleki büyük işlerin yapıldığı yerlerde. örnek kaç tane muhasebe yazılımı çalışıyor linux denen bodur pengueande ???Tipik MS kuklalarısınız... adam açık kaynak kodlu yazılımın avantajlarından bi haber salakça yorum yazıyor... siz MS tarafından yolunmaya devam edin... bir çok ülke MS denen sülükten kurtulmaya çalışırken sizin gibi şaşkınlar hala MS'nin kucağına oturuyorsunuz...2 gündür yokum bakın "pcmaker" yine gelmiş.Adam sanki benim iş saatlerimi takip ediyor palavralarını ben işdeyken atıyor.Pcmaker sen bir hiçsin.Sana ödenen paraya çalıştıran patrona iş yerine ve sakinlerine acıyorum.Erkek olan bir daha pardus bölündeyken bana pardusdan bahsetme der.Monitöre kafasını yapıştırmazsam banada "pcmaker" Desinler.(korkmayın sakın yapıştırmam.Sonra başıma bir bela daha gelir önceleri movie maker vardı o gitti yeni sürümü olan pcmaker geldi.Bana sorarsanız ikiside aynı b.k kullanmaya bile deymez.)kimin salak olduğu açık ve net ortada Pardus bölümünde Windows reklamı yapan embesilde sensin... ms hortum sokmuş haberin yok... mesajını raporladım kaldıran yok... yoksa bu cevabı önceden vermiştim göt lalesi...sadece dikkatimi çeken ve yine sadece bu konudaki seviyesiz mesajlar. konuya genel açıdan baktığımda gergin bir hava sezdim. konu kilitlenmeseydi kullanılacak kelimelerin seviyesi daha ne kadar düşebilirdi!
konuyu kilitlediğim için kızacağına seviyeyi koruduğum için bana bir teşekkür borçlusun.OP Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 1866,419 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009SSlerde kullandığın Os'un xp olduğu belli (:Hacı vistadan sonra bende windowsdan soğuma başladı.Her kullandıgım program xp ye göre tasarlanmış.Kalkıpta vista , windows 7 ,8 farketmez dts neo6 çözmüyor çalıştırmıyor sürekli sorun sürekli sorun bunaldım.bende xp yi kurdum arada sırada müzik dinlemek için xp le devam yakında sp2 bir xp kurucam interneti kesicem pardusla yola devam.Sanal makinelerin ses kartı destegi yok.xp hariç diğer sistemlerde bunlar çalışmıyor bunlar olmadımı ben müzik dinlemem.Özelikle dts.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 28 Eylül 2011 18:37OP Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 1866,419 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009Peki bu konuyu açanın suçu ne serkan uyar adamları yada banla yada sil sen admin değilmisin.Okadar yetkin yokmu yoksa yetkin yetki isteriz sana.Senin içerikleri düzeltme hakkın var konuyu açanın konusunu kitleme hakkın yok senin yaptıgın askeri stil yaşın yanında kuruda yansın banane diğerlerinden.Şimdi konuyu kitledin sonzuza kadar o küfürler orda kaldı bunu hiç düşündünmü.
black_flood ve dabbe 1 in saçmalıklarını bana yükmen ayrıca bir saçmalık.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 28 Eylül 2011 18:42yanıtımda verdiğim alıntı örneklerinde özellikle sana ait 2 de yanıt var. süreli/süresiz uzaklaştırma doğru bir çözüm değil. insanların mutlu ve sinirli zamanlarına denk geliyorum sık sık ama hiçbir zaman senin düşündüğünü düşünmedik 1 kere şans vermeden önce.