selam
bilgisayarıma otomobil resimlerinin bulunduğu bi klasörü rapidden indirip beğendiklerimi belgelerim\resim klasörüne kopyalamıştım. ancak bu klasöre kendi kendine araba resimleri eklendiğini farkettim. Kaspersky antivirüs ve trojan yazılımları bilgisayarımda bi şey bulmuyor. işin garibi format atarken bu klasörü sakladığım için format sonrası da bu olay devam ediyor.
ne yapmam lazım yardım edebilirmisiniz.
Bilg. kendi kendine resim yüklüyor
klasoru RAR'layıp bır kenarda tut bakalım ne yapacak.yıne ekleme yaparsa bence sıstemınde bır zararlı yazılım var. Kasper dısında AVP Antı spyware ile taratmanı ve bu işi guvenlı kıpte yapmanı öneririm.
bence temp klasöründe bir şey olabilir burayı güvenli kipteyken kaspersky ile tarat sonra borga'nın dediği gibi dene bence
benden ise arcaviri denemeni tavsiye ederim.
pandanında kaspersky'ında nod32'nin %100 virüs tanıma sertifikasının devri bitmiştir artık.envai çeşit 4 adet virüs türevi mevcuttur ve değişik isimlerde ve versiyonlardada en az 25 türü mevcuttru.sadece portekiz yazılımı ile yakalanıp tespit edilebilmektedir şuan için.
hk.da bilgim yok,hiç denemedim\kullanmadım ama güya test 1.olmuş(Ağustosta)
,868,0,0,1,0
edit:Arcavir bencede en iyisidir.Kendim BitDef.Int.Secu.kullanıyorum.
haber kaynağı::
MKS 2007
İnternet tarihi'nin en eski antivirüs ve güvenlik programı. Bilgisayarınızda ki zararlı dosyalara, virüslere, trojanları temizler, yüzde yüz'e yakın koruma sağlar. İsmiyle anılmaktan ziyade çalışma tarzıyla konuşulan MKS programı işini windows kaynak kodları'nın arasına girerek yapıyor. Bilgisayarınız için müthiş bir güvenlik koruması, kayıt defteri koruyucusu ve e-posta taramasıda yapabilen MKS adıyla ün salmış pek çok antivirüs programını deviriyor.
söylediklerinizi yaptım arkadaşlar. Bişey çıkmadı. Arcaviri de denedim o da bişey bulamadı.
black_floodbenden ise arcaviri denemeni tavsiye ederim.2 virüs ne kadar önemli olabilir ki diyebilirdim ama onca virüs deneyiminden sonra bunu demem çok mantıksız olur:)pandanında kaspersky'ında nod32'nin %100 virüs tanıma sertifikasının devri bitmiştir artık.envai çeşit 4 adet virüs türevi mevcuttur ve değişik isimlerde ve versiyonlardada en az 25 türü mevcuttru.sadece portekiz yazılımı ile yakalanıp tespit edilebilmektedir şuan için.
arcavir sistemi baya bi yavaşlatıyor üstelik.