kasa bölümüne açamadığım için buraya açtım kusura bakmayın. THERMALTAKE CHASER MK-I FULL TOWER yada corsair 500r almalı yada c70 üçü arasında kaliteli kasadır biri full tower onun farkındayım sadece sormak istediğim hangisi daha kalitelidir kasalardır ona göre sistem bunlardan birine kurulacaktır.... şimdiden. teşekkürler....
bilgi almak
saolasın. başka yorumlarda bekliyorum...
kasa bölümüne açamadığım için buraya açtım kusura bakmayın. THERMALTAKE CHASER MK-I FULL TOWER yada corsair 500r almalı yada c70 üçü arasında kaliteli kasadır biri full tower onun farkındayım sadece sormak istediğim hangisi daha kalitelidir kasalardır ona göre sistem bunlardan birine kurulacaktır.... şimdiden. teşekkürler....Kasa konusunda iyi bir kasa istiyorsan C70 çok sağlam kasadır. Corsair 500R çok geniş bir kasa çok fazla parça, büyük anakart felan eklersin. vs. Bu şekilde düşünürsen ve sadece ATX anakart alacaksan kasaya çok fazla para harcama. Fakat bütçen iyi ise istediğini alabilirsin.
abi işin aslı şu c70 çok dıştan bakınca kötü duruyor ama sağlamdır o ayrı bir konu 500r güzel kasa gerçekten olay şu aslında güzel kaliteli ve ileri zamanlarda sıvı soğutmaya geçilicek oyuzden geniş ve güzel ve kaliteli sağlam kasa istemekteyim sizce yokmudur başka kasa şuanda thermalteke önerdiğim kasa dandikmidir eyer kötü kasaysa başka önerebileceğiniz başka kasa varmıdır ...şimdiden teşekkürler.....
abi işin aslı şu c70 çok dıştan bakınca kötü duruyor ama sağlamdır o ayrı bir konu 500r güzel kasa gerçekten olay şu aslında güzel kaliteli ve ileri zamanlarda sıvı soğutmaya geçilicek oyuzden geniş ve güzel ve kaliteli sağlam kasa istemekteyim sizce yokmudur başka kasa şuanda thermalteke önerdiğim kasa dandikmidir eyer kötü kasaysa başka önerebileceğiniz başka kasa varmıdır ...şimdiden teşekkürler.....Thermaltake kasası hakkında fikrim yok. Sıvı soğutma için 400R da yeterli yukarı panele H100 takabilirsin.
Dediğim gibi abi aslında şu corsair kasalar bana güzel durmuyolar artı daha buyuk kasa almak derdim ama diyosan başka marka alınmaz corsair alıcaz cooler master haf x 942 iyi bir kasamıdır veya başka marka yokmudur
Aslında full towerr kasa almak cunku aldımmı kasa uzun süre kullanirsın ondan dolayı ama corsair kadar kaliteli marka yoksa corsair alırım
Aslında full towerr kasa almak cunku aldımmı kasa uzun süre kullanirsın ondan dolayı ama corsair kadar kaliteli marka yoksa corsair alırıTürkiye piyasasında şu anda kalite bakımından bence sadece Corsair, Cooler Master ve Thermaltake kasaları var. Genel olarak düşünürsen bunlar sağlam bir standart oluşturmuştur. Kasa alırken içinde gelen güç kaynakları da sağlam olduğu için prestijleri ve itibarları vardır. Diğer markalarda fena değil Xigmatek gibi fakat kalite ve tasarım bakımından düşünürsen Antec, NZXT, Fractal Design gibi markalar da olması lazım fakat yok.
Dediğim gibi karar senin ama bütçen düşük ise 500/600/700 TL harcama sadece kasa için. Minimum 7000/8000 TL bütçen olması gerekir ki sadece kasaya bu kadar para yatırmak doğru olur. Bu benim görüşüm.
400R çok sağlam ve iyi tasarlanmış bir kasadır. Çok sistem izledim bu kasa ile çok kullanışlı. Sade olması ayrı bir olay. Fakat yan paneli camlı olmasını istiyorsan diğer kasalara bakman lazım, Cooler Master'in bazı modellerinde var.
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 29 Aralık 2013 19:53
Bende c70 var gayet iyi tavsiye ederim :) led li fanlar ile donatınca harika bir görünüme kavuşuyor .
Eyw saolasınız nebiliyim corsair kasalara içim ısınmadı ondan dolayısıyla şu onerdiğim kasa iyi deyilmi full tower olan thermaltake kasa başka kasa alıcam galiba
Başka bi sorum daha var r280mi yoksa gtx770 mi almaliyim
Eyw saolasınız nebiliyim corsair kasalara içim ısınmadı ondan dolayısıyla şu onerdiğim kasa iyi deyilmi full tower olan thermaltake kasa başka kasa alıcamGüzel bir ürün kasa işi birazda zevk işi hocam hangisini beğeniyorsanız onu alın .
Son Düzenleme: okinkurt ~ 30 Aralık 2013 22:20
Başka bi sorum daha var r280mi yoksa gtx770 miGTX 770 kesinlikle benim tercihim olur. nVIDIA'nın sağladığı teknolojiler: tutarlı performans, turbo boost 2.0, shadow play, SLI desteğinin daha iyi olması, G-SYNC yeniliği. Bu gibi özellikler kaçınılmaz bence. AMD kartları şu anda saf-performans açısından satılıyor ve bazı genel sorunları düzeltemediler. Tutarsız çekirdek hızı, kartların sıcak çalışması, özellikle 290 ve 290X modellerinde ve stok modellerinin çok kötü olduğu. Fakat ASUS modelinden iyi bir performans beklerim.
Şu anda zaten AMD'yi kurtaran ASUS, MSI ve Gigabyte. Stok kartlar ile piyasada hüküm sürmezdi.
Eyw saolasınız nebiliyim corsair kasalara içim ısınmadı ondan dolayısıyla şu onerdiğim kasa iyi deyilmi full tower olan thermaltake kasa başka kasa alıcamKasa olayıda tam olarak zevk işi okinkurt'un dediği gibi ama çok iyi araştır sonra bu kasada şu yok boşuna aldım felan deme. Gözlere hitap eden kasalar genelde çok kullanışlı olmuyor. Eğer harici güç kaynağı da alacaksan çok iyi seçmelisin. Fakat kasa+güç kaynağı alacaksan Corsair veya Cooler Master modellerinden şaşma. Thermaltake de olabilir.
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 31 Aralık 2013 00:35