arkdaslar merhaba kendimi bildim bileli windows surumlerini kullandim ama pardus gcmek isterim hem TURK mali duyduguma gore hem virus pek yok. ancak aklima takilan win calistrdigi programlari ve oyuinlari calsitrmamasi bilgi verirseniz sevinirim
BILGI
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
48 mesaj
www.ozgurlıkicin.com bu adresten bütün istediğin bilgilere ulaşabilirisin arkadaşım
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
96 mesaj
ilgilnediginiz icin sagolun arkdaslar
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
31 mesaj
pardüs açık kaynakdır GNU"kamu lisansı"vardır.kullanma microsoft dan kat kat üstündür.oyunları çalıştırmama sebebi o oyunların .exe uzantılarıdır yani microsoft için yazılmışardır.pardüs kullanın karuyun ulusal işletim sistemimiz o bizim "ayrıca .exe uzantılı hariç bütün dosyaları açabilir çalıştıra bilirsiz"
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
hastekkingpardüs açık kaynakdır GNU"kamu lisansı"vardır.kullanma microsoft dan kat kat üstündür.oyunları çalıştırmama sebebi o oyunların .exe uzantılarıdır yani microsoft için yazılmışardır.pardüs kullanın karuyun ulusal işletim sistemimiz o bizim "ayrıca .exe uzantılı hariç bütün dosyaları açabilir çalıştıra bilirsiz"hocam bende yakın tarihte masaüstünde pardusa geçmek istiyorum oyunla hiç işim olmuyor benim merak ettiğim şu oyunlar dışında diğer programlarda mesela hack ve crack programlarında bu sistemi mi kullanıyım yoksa ubuntu mu..birde nette tarayıcalrd sorun çıkarıyormu mesela pardusta tor ağını kullanbiliyormuyuz pardusta proxy kullanabiliyor muyuz ve pardusta ya da ubuntuda joomla vb. sağlıklı çalışıyor mu