Arkadaşın bilgisayarı başlatma düğmesine bastığım zaman açılmadan kapanıyor.Açılış ekranı gelmiyor.
Açılmayışının sebebi nedir.Bilgisayarıda formatlayamıyorum.Bana yardımcı olun.Bilgisayarda
Svchost .exe virüsü vardı kasperskyı yükledim.Sonra hiç açılmaz oldu.Nasıl FORMAT atacağım...
lütfen yardım...lütfen...
Bilgisayar açılılıyor Hemen kapanıyor!!!
İşletim sisteminde proplem olsa açılışta windows başlangıç animasyonunda veya sonrasında hata verir, hatadada ya şu dosya bulunamadı şeklinde uyarı alırsınız yada mavi ekran görürsünüz. Bunları görmesenizde kapanmaz donup kalır. Hem bu durumda format atmadada proplem yaşmazsınız. Harddiskte hata olsa disk bulunamadı yada diskte sistem bulunamadı uyarısı alırsınız yine kapanmaz. Açma tuşuna bastığınız anda kapanıyorsa donanımlardan birinde proplem vardır. Sırasıyla poweri, sonra ramleri sonra ekran kartını başka bilgisayarda deneyin veya başka bilgisayarın bu donanımlarını sizin bilgisayarınıza takarak deneyin, arızalı donanımı bulursunuz.
Sorun hallolmuştur. Sorunun sebebi işlemci fanı. yerinden oynamış. Fanın kablosunu yerinden çıkartıp denedi arkadaşım bilgisayar açıldı açıkken taktı gene kapandı.Sonra mandalları kontrol edip tekrar denedi ve hallodu.Sorun donanımsal.Yardımlarınız için teşekkürler...