Arkadaşlar soru bölümünü bulamadım. Soruyu buraya yazıyorum. Bilgisayara wolfteam hilesi yükledim. Ama sonra bilgisayarımı yeniden açınca, baştan bi hoşgeldin yazısı bi 10 sn. gitmedi. Açılınca da kayıt defteri değiştiriliyor mu ne öyle bişey çıktı ve her bilgisayarı açtıığımda kurban2 diye bişey çıkıyor lütfen yardım edin!
Bilgisayar açılınca hata veriyor!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Bu sorunun kabul edilmiş çözümüne hemen ulaşmak için tıklayın
Arkadaşlar soru bölümünü bulamadım. Soruyu buraya yazıyorum. Bilgisayara wolfteam hilesi yükledim. Ama sonra bilgisayarımı yeniden açınca, baştan bi hoşgeldin yazısı bi 10 sn. gitmedi. Açılınca da kayıt defteri değiştiriliyor mu ne öyle bişey çıktı ve her bilgisayarı açtıığımda kurban2 diye bişey çıkıyor lütfen yardım edin!Hatanın resmini buraya at yardım etsinler sana.
Arkadaşlar soru bölümünü bulamadım. Soruyu buraya yazıyorum. Bilgisayara wolfteam hilesi yükledim. Ama sonra bilgisayarımı yeniden açınca, baştan bi hoşgeldin yazısı bi 10 sn. gitmedi. Açılınca da kayıt defteri değiştiriliyor mu ne öyle bişey çıktı ve her bilgisayarı açtıığımda kurban2 diye bişey çıkıyor lütfen yardım edin!Malware veya virüs bulaşmış da olabilir. Hatanın resmi...
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Tamam arkadaşlar teşekkürler :D Ben sorunu çözdüm. Bilgisayar açılınca sol üst tarafta kişiselleştirilmiş ayarlar yapılıyor diye bir yazı çıktı. C:\directory\server .exe diye. bende girdim sildim :D Artık hata yok teşekkürler.
Son Düzenleme: kinqofcs ~ 08 Şubat 2013 09:10