bilgisayar açılış sorunu

halit-1960
15-08-2009, 03:57   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj

arkadaşlar bilgisayarıma yeni bir hard disk taktım ve xp,yi kurdum ama açılışta şöyle bir sorunla karşılaştım.windows gelmeden siyah ekranda.Press<0,1,2,3,4,5>keyto choice network rpl server              0),Boot form local disk                                                                                                                        1),netware rpl server                                                                                                                         2),windows ntas rpl server                                                                                                                3),lan server rpl server                                                                                                                       4)lan manager rpl server                                                                                                                    5),other rpl server,         diye bir yazı çıkıyor 0,abasınca Boat form cd: yazısı geliyor ve andan sonra windows geliyor biostan ayarlıyayın dedim ama olmadıbir yardımcı olsanız sevinirim.