öncelikle s.a. herkese
sorunum şu; bilgisayarımın power düğmesine basıyorum fanlar hafif dönüp tekrar duruyor.sonuç olarak bilgisayar açılmıyor.bi daha bastığımda bu sefer fanlar hiç dönmüyor fişini çekip taktıktan sonra gene aynı şekilde ilk sorunu veriyor.(bilgisayarda bulunan card readerin ışığı yanıyor)
acil yardım edersenir sevinirim
şimdiden teşekkürler
Bilgisayar açılmıyor [Acil yardım]
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
OP Taze Üye
6 mesaj
şimdi ben fazla kabloları bilmediğim için biraz yapa bileceğim şekilde anlatırsan sevinirim tşkkürler
OP Taze Üye
6 mesaj
ewet dediğin kbloyu biliyorum ve bilgisayarın içinide çok açtım bi ara ilemciye baktım,donanım uyuşmazlığı yüzünden ram lerin birini çıkardım
...
Yıllanmış Üye
274 mesaj
Eger konu hakkıdna bılgınız yoksa en ykaında bılgısayarcıya goturunuz daha bılgısayarada daha fazla zarar verebılırsınız
OP Taze Üye
6 mesaj
power düğmesinden anakarta bağlanan bir kablo olacak o kabloyu çıkar yeniden tak.hatta şöyle diyeyim bütün kabloları tek tek çıkar yeniden tak.olmazsa daha önceden bişeyini kurcaladınmı içini açtınmı pc nin.Dediğini yaptım bişi olmadı..
bu arada bilgisayarımı düşündüğün için saol ozan1213.ama bu işi para vermeden halletmek istiyorum.
Yeni Üye
21 mesaj
2 yıl önce aynı sorunu bende yaşadım ve anakartım yanmıştı. seninde pc ni servise götürmeni tavsiye ederim
OP Taze Üye
6 mesaj
hepinize teşekkür ederim.
keşke garantisi bitmemiş olsaydı.