bilgisayar açılmıyor! (mavi ekran ama bi değişik)

arcualeta
29-06-2010, 17:46   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

arkadaşlar bilgisayarı açarken mavi ekran çıkıyor. güvenli mod falan hepsini denedim. bazen vista hoşgeldiniz yazısı çıkıyor. ondan sonra masaüstü açılmalıyken hiçbişey görünmüyor ekranda. ekran siyah dosyalar görülmüyor. sadece farenin oku görülyor. bilgisayarın garantisi dolmadı. servisemi gitmeliyim yoksa basit bi işmi? yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim.

enestalha
29-06-2010, 17:58   |  #2  
enestalha avatarı
Yıllanmış Üye
198 mesaj

GARANTİ DOLADIYSA SERVISE GÖTÜRÜN,
FAZLA KOLAY BİR ŞEY DEĞİL. ÇOK UĞRAŞTIRIR

mcafee23 ayrılmıştır
29-06-2010, 18:03   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

mavi ekran ile uğraşmak zordur.Yaparsın tamam dersin bir bakarsın 2 ay sonra sen onu unutmuşken o seni unutmamış.
Servise götür.
Zaten forumlarda ki yönlendirme ile mavi ekran sorunu halledilemez.Teknik elemanların bakması iyi olur.

math29
03-07-2010, 17:28   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
37 mesaj

benimde bilgisayar mavi ekran veriyor ram in bir tanesini çıkardım düzeldi. sende bi dene derim

hortlak100
03-07-2010, 20:32   |  #5  
hortlak100 avatarı
Üye
96 mesaj
Alıntı: arcualeta  
arkadaşlar bilgisayarı açarken mavi ekran çıkıyor. güvenli mod falan hepsini denedim. bazen vista hoşgeldiniz yazısı çıkıyor. ondan sonra masaüstü açılmalıyken hiçbişey görünmüyor ekranda. ekran siyah dosyalar görülmüyor. sadece farenin oku görülyor. bilgisayarın garantisi dolmadı. servisemi gitmeliyim yoksa basit bi işmi? yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim.
arkadasım aynısı benım laptopunda basına gelmıstı ekran kartını degıstırdıler gectı 450 lıra kdr bı masraf garantı kapsamında halloldu fakat 7 ay sonra tekrar oldu ve garantı kabul etmedı para da vermedık yenısını aldık,aynı senın anlattıgın olay benım basıma gelen