Bilgisayarı açtığımda 1 uzun 2 kısa ses veriyor 4 Ram denedim 2 ekran kartı denedim power denedim görüntü vermiyor ve ses kesilmiyor
İşlemciyi açtım temizledim macun sürdüm aynı lütfen yardım
Video eklemem izin vermiyor site
youtu.be/cD1BOMQTuWw
Bilgisayarı açtığımda 1 uzun 2 kısa ses veriyor 4 Ram denedim 2 ekran kartı denedim power denedim görüntü vermiyor ve ses kesilmiyor
İşlemciyi açtım temizledim macun sürdüm aynı lütfen yardım
Video eklemem izin vermiyor site
youtu.be/cD1BOMQTuWw
işlemciyi sökde altındaki pinler büzülmüşmü kontrol et buraya elinle tutma yani eğilmiş temas etmiyen bir pin varsa 0.5 kalem ucuyla çok nazil bir şekilde düzelt dikkat et kırılır yamultursan kart ölür orada bir sorun yoksa biosuda bios pilini ters takarak resetle ramleride teker teker takarak dene birtanesi farklı olabilir
işlemciyi sökde altındaki pinler büzülmüşmü kontrol et buraya elinle tutma yani eğilmiş temas etmiyen bir pin varsa 0.5 kalem ucuyla çok nazil bir şekilde düzelt dikkat et kırılır yamultursan kart ölür orada bir sorun yoksa biosuda bios pilini ters takarak resetle ramleride teker teker takarak dene birtanesi farklıİşlemci ve fanı söktüm sorun yok tertemiz ysmulms yokRam ları tke tek denedim o da olmadı bios pili ters taktım reset attırdım bios u pinden de resetledim. Akşam çalıaıyor Du sabah böyle iş yeri ana kadar pc tüm kayıtlar depo vs burada Bi şekilde çözmem lazım Bi el atın