beyler bu gün call of duty black opps oynarken (azıcık takılıor oyun ) yani tam yükteyken biranda elektirik gitti sonradan geldi ama tüm şehirde gitmiş elektirik neyse bende bilgisayarı açmaya bastım tabi biraz bekleyip açma düğmesine bastım açıldı ekran kartı fanları falan herşey tam tıkırında
sonradan bir baktım ekran gelmiyor bende arada oluordu resetleyince geliordu bende res tusu yok acma ya uzun basıp biirdaha acıorsun aynen öle yaptım bunu yapınca tek rar çalışmaya basladı 2sn ye falan calıstı kapandı 3 snye bekleyip tekrar çalıştı yine ekran yk.sonradan bir daha kapadım elektirikten çektim bagladım tekrar denedim ama yine aynı basta acılıor sonradan res atınca acılıp kapanıp 3snye sonra tekrar açılıor monitörü ana kart girişine taktım denedim yine açılmadı ekran ama bilgisayar çalışıyor.sanırım fanlar biraz gereginden fazla hızlı dönüor okdar.şimdi beyler ne oldu bu bilgisayara ben ne yapmaıyım anlamadım gitti.
yenide almıştım önümüz günlerde yeni parça takacagım ama şimdi böle olunca..ne yapmalıyım lütfen yardım edin????
bilgisayar açılmıyor yardım :(
Buna benzer birşey benimde başıma gelmişti elektrik gidip tekrar makişneyi açtığımda ise aekran kartım yanmıştı ama umarım sizde öyle birşey yoktur
ilk önce sisiteminizi eğer avometre varsa bi güç kaynağının çıkışına eksiş artı yapıp bi bakın tam akım yani psu nun asıl değerini veriyor mu ayrıca akartıda ölçün güç girşlerinden kitapçığında yazan akımların nnormal olarak geldiğine bakın ayrıca bios pilini çıkartıp tekrar takın BU ARADA Bİ DİPNOT DÜŞEYİM EĞER Kİ SİSİTEMİNİZE YENİ PARÇA ALICAKSIANIZ İLK ÖNCE UPS DEN BAŞLAYIN ÇÜÜNKÜĞ HERŞEYDEN ÖNEMLİ OLAN SİSİTEMİNİZİN DOĞRU AKIMLA ÇALIŞMASIDIR DALGALŞANMA OLMAMASIDIR VE DE KESİNTİLERE KARŞI KORUMAYA ALMASIDIR BU YÜZDEN 850 WATTLIK BİR UPS ALIP ONDAN SONRA YAVAŞ YAVAŞ YENİ PARÇA ALINIZ UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR
biosu fabrika ayarlarına döndürür yani en sıfır aldığın andaki ayarlara döndürür