MERHABALAR
BİLGİSAYARIMDA 2 HAFTADIR AÇILMAMA PROBLEMİ VAR HDD VE DVD WRİTER IŞIĞI SÜREKLİ YANIYOR VE EKRANA BİŞİ GELMİYOR
ARKA TARAFTAN POWERSUPPLY ÜZERİNDEKİ ANAHTARI AÇTIĞIMDA MAKİNE OTOMATİK OLARAK AÇILIYOR KASA DÜĞMESİNE BASMADAN
ÇALIŞIYOR KASA İÇİNDEN ANAKARTA BAĞLI OLAN POWER SWİTCH KABLOSUNU SÖKTÜM KASAYLA BAĞLANTISINI KESTİM VE YİNE POWERSUPPLY ÜZERİNDEKİ DÜĞMEDEN ÇALIŞTIRDIM VE YİNE AÇILIYOR BUNUN SEBEBİ NEDİR ACİL CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM BU ARADA POWERSUPPLY COOLERMASTER EXTREME 430W VE BUGUN VATAN COMPUTERE GÖTÜRDÜM TESTE ALDILAR GÜÇ KAYNAĞINDA SORUN YOK DEDİLER BİŞİ ANLAMIŞ DEĞİLİM MAKİNANIN BU HALİ CANIMIDA ÇOK SIKIYOR KONU İLER İLGİLİ ÇÖZÜMLERİNİZİ BEKLİYORUM
bilgisayar açılmıyor
Bios da restore on ac power loss seçeneğini kapatırsan direk açılma sorunun düzelecektir.Görüntü gelmeme konusuna gelince donanımsal bir problem bunu ram danda yapar ekran kartından da anakarttanda vs vs test etmeden ona bir şey diyemem.
selam GİGABYTE GA-MA790FX-DS5 AM2+ ANAKART KULLANIYORUM
AZ ÖNCE BAKTIM BİOSTA ÖLE BİR SEÇENEK YOK GÖREMEDİM TAM OLARAK DEDİĞİNİZ BİOSTA NEREDEDİR?
o yazdığım asus board larda oluyor.
Foxconn anakartta suspend mode seçeneğini kapatınca düzeliyor.
Büyük ihtimal gigabyte dada aynıdır.Sen bios da suspend mode seçeneğini bul disable konumuna getir.
arkadaşım bilgisayarın açılıp ekrana görüntü gelmemesi genellikle donanımsal bir sorun oluyor büyük ihtimal işlemci veya ekran kartında sorun vardır bilgisayarı ilk başlattığında monitörün ışığına dikkat et eğer turuncu ışık varsa muhtemelen işlemci sorunu işlemcinin devreye girmemesinden kaynaklanıyor teğer garantisi varsa servise götür yapsınlar
kardeş senin açma düğmen takılı kalmış ve bilgisayar kendini sürekli resetliyor. yani tam açılacakken tekrar kapanıyor ya dğmede kısa devre vardı yada basılı kalmıştır bir iki iyi dürtükle hallolur o banada dua et. başka hiç bişi den değil. uğraşma
aynısı bi arkadaşımında başına gelmişti formatla pc kurtarabilirsin ama bilgilerini asla kasada problem yoksa (yani tuşun takılı kalması falan) format at gitsin