oo süper yaa i3 ve 9800GT Synergy... o ne işe yarıcak??? onunla GTA San Andreas mı oynicaksınız??? o sistem ne ya öyle onunla oyun oynanmaz.. yanlış anlamayın ama oyun için değil o pc...
BİLGİsayar alıyorum yuppiii
@ mth94ult
Kusura bakma ama toplanacak en kötü sistemi toplamışsın neredeyse.
1 sene giderse o sistem öp başına koy.
arkadaşlar sistem tamam yeni sistem yazan arkadaş bir işe yaramaz yaptın sistem
5 senelik sistem ariyorum
önümüzdeki ay kısmetse sistem alincak arkadaşlarrr
ama farkılı sistemler yazan olursa oynama yapabiliriz 1 ay var sonucta :D
İleride bazı eklemeler yaparsa 5 sene rahat gider.Firarist i3 ve 9800 gt olunca ne oluyor bana söyler misin?
mth yapma Allah aşkına :) O sistem upgrade edile edile 3.000 TL fatura çıkar.
intel-nvidia oluyor sevmiyorum ben inteli artık hem yüksek ücret hemde düşük performans
amd ye geçiyorum hayatımda ilk defa amd kullancam
yanlız ekran kartını ati serilerinden bitanesinden yapamazmıyız
gta 4 CRYsis 2(warhead değil)gta 4 oynadım kendi sistemimle ama iğrenç oldu kasa zor bela bitirdim oyunu
mafia 2 oynuyorum 800.600 çüzünürlük herşey full psykx hariç tabi bunu nasıl oynarım yeni aldım sistemle
asla kasma masma hiçbirşey olmamalı dediğim gibi
gta 4 üde real grafiklerde oynamak istiyorum herşeyi fullicem fulldikten sonra
minimum 30 fps almak istiyorum altına asla inmemli
Dediğim sistemle çok rahat oynarsın. Alternatif ekran kartı olarak 5770 alabilirsin fiyat 100 TL ucuzlar ama performans düşer. 5850 alabilirsin bu sefer fiyat 120 TL artar ama performans da artar :)
gerek yok ya üst sınıf mı acaba bu kart,
youtubeye girip bakcam bir işey yarıormu ama yanılız
youtube açılıyor videolar hata verior sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar bilgisi olan yokmu
Hosts ile giriyorsan DNS ayarlarını değiştir.,
Konuma alalım seni : https://www.chip.com.tr/forum/surekli-guncel-hosts-dosyasi_t168265.html
gerek kalmadı hacı internet explorerde ymiş sorun chrome ile girdim açtı,
yanlız bitane adam fullemiş grafiği ortalama 27 fps aa16x faln harbi full
gerek kalmadı hacı internet explorerde ymiş sorun chrome ile girdim açtı,
yanlız bitane adam fullemiş grafiği ortalama 27 fps aa16x faln harbi full
2 kere niye yazıyorsun anlamadım :D
yanlışlıkla yuazxdım innanmıyosunuz ama entere bastım anda mesaj gidiyor
Enter'e basınca mesaj gitmez satır atlar :))
evet hacı yaa entere bastım bu sefer satır atladı
herlade elim tab tuşuna değmiş :D
arkadşaım zayıf 5 sene idare etmeli demiştim ben
birde şu gta 4 ün arabanın içnden sürme yaması varya onu bir türlü çalıştıramıyom olmuyor ama youtubda eleman teki yapmış o nasıl oluyorr
intel-nvidia oluyor sevmiyorum ben inteli artık hem yüksek ücret hemde düşük performansBu kararın çok yerinde olacak.Bende hiç intel-nvidia kullanmadım hep amd topladım.Programlarda ve windows arayüzünde gezinme konusunda intel işlemciler daha verimli ama oyun açısından amd çok üstün dedimya ben intel hiç kullanmadım ama intel kullanan arkadaşlarım kendilerihep diyor core i7li sistemi var ama benim pc performansını çok beğeniyorlar.Sonuç olarak intel programlarda üstün ama insan bir programda neden performans arasınki performans demek oyun demek amdye geçin mutlu olun.
amd ye geçiyorum hayatımda ilk defa amd kullancam
yanlız ekran kartını ati serilerinden bitanesinden yapamazmıyız
gta 4 CRYsis 2(warhead değil)gta 4 oynadım kendi sistemimle ama iğrenç oldu kasa zor bela bitirdim oyunu
mafia 2 oynuyorum 800.600 çüzünürlük herşey full psykx hariç tabi bunu nasıl oynarım yeni aldım sistemle
asla kasma masma hiçbirşey olmamalı dediğim gibi
gta 4 üde real grafiklerde oynamak istiyorum herşeyi fullicem fulldikten sonra
minimum 30 fps almak istiyorum altına asla
aynen hacı ya şu gta 4 de arabanıın içnden nasıl sürülüyorr
bişey görmedim hacı gtx460 nerde 9800gt nerde lütfen yaa
gta 4 arabanın içinden nasıl sürülüyor offfffff
İşlemci : i3 F/P olarak çok vasat bi işlemci. Turbo yok, 2 çekirdek bu sadece bi kısmı. Aynı fiyata 4 çekikirdek ve çok daha iyi işlemci alabilirsin.
HDD : Samsung HDD alınmaz. WD ya da Seagate tercih edilmeli. Öncelik WD Cavier Black serisi.
Ekran Kartı : Kart kötü değil ama ona verilecek paraya yazık. Eski teknoloji olması yeterli bi sebep.
Başlıca parçalar zaten vasar gördüğün gibi. Aynı paraya topladığım sistem ile bi karşılaştır istersen aradaki dağlar kadar farkı anlarsın.
Topladığın sistem hazır sistemlerden farkı yok neredeyse.
Kendin için alıyor olsan bu sistemimi alırsın yoksa benim yazdığım sistemi mi ? Tabi şimdi başka diyebilirsin. Alırken kıyamaz insan ;)
Atilla'nın dediği sistem gerçekten daha iyi...
ama games2010 sana da şöyle diyeyim oyunlarda 16xAA açtın mı görüntü güzel olmasına karşın ekran kartının da canı çıkar... HD 5970 bile 16xAA in altından zor kalkıyor HD 5770 onun için zayıf.. bütün ayarları full lemekten kastın sonuna kadar açıp açılıcak başka bişey kalmaması ise HD 5970 bile yeri geldiğinde seni kesmez... anca HD 5970 Cf yeter o zaman... 1920x1080 değilde 1280x768 çözünürlük ile 16xAF 4xAA açıp Physx hari diğer ayarları sonuna kadar açarsan sorun olmaz :D ama Physx zaten pek başarılı değil... açmaya pek gerek yok..
HDD olarak Samsung veya WD alınır... ayrıca HDD olarak tavsiyme Samsung Spinpoint F3 1TB 7200Rpm Sata II HD103SJ modeli... en hızlı sabit disklerden biri...
mht94ult gerçekten i3 alınıcak türden bir işlemci değil.. ekran kartı şimdiki oyunlarda bile sorun yaratır...
seneye anakart+işlemci+ekran kartının değişmesi gerekicek ee yine para... o sistem deyimi yerindeyse "astarı kendisinden pahallı olur.."
İşlemci : i3 F/P olarak çok vasat bi işlemci. Turbo yok, 2 çekirdek bu sadece bi kısmı. Aynı fiyata 4 çekikirdek ve çok daha iyi işlemci alabilirsin.
HDD : Samsung HDD alınmaz. WD ya da Seagate tercih edilmeli. Öncelik WD Cavier Black serisi.
Ekran Kartı : Kart kötü değil ama ona verilecek paraya yazık. Eski teknoloji olması yeterli bi sebep.Başlıca parçalar zaten vasar gördüğün gibi. Aynı paraya topladığım sistem ile bi karşılaştır istersen aradaki dağlar kadar farkı anlarsın.
Topladığın sistem hazır sistemlerden farkı yok neredeyse.
Kendin için alıyor olsan bu sistemimi alırsın yoksa benim yazdığım sistemi mi ? Tabi şimdi başka diyebilirsin. Alırken kıyamaz insan ;)
İşlemci olarak yanlış seçmiş olabilirim fakat sen 1600e hazırlamışsın.Benimki 1400ü geçmiyor.1600e daha iyisi heralde hazırlanır.Samsung HDD neden alınamıyormuş?Ekran kartıda aynı şekilde 200 lira fark var seninkiyle benimki arasında.Arkadaş 1400 dediği için o fiyata hazırladım...