Alternatif yazdığım ekran kartı 293 TL hatırlatırım.
BİLGİsayar alıyorum yuppiii
Tamam anlaşalım o zaman..xD1600e bende Gtx 460 falan seçerdim zaten...
1400 Küsür'e de 9500GT değil 5770 tercih et o zaman :D
ARKADAŞAR GTA 4 AARABIN İÇİNDEN NASIL SÜRÜLÜYOR BİLENİN WARMI KAÇ MİYON DEFA YAZMAM GEREK
GTA 4 MÜ MAFİA 2 Mİ PERFORMANS OPTİMİZSYONU KONUSUNDA MAFİA 2 BERBAT GTX460 LA 1920X1080 OYNAYAMIYCAKMIYIM PEKİ ARKADAŞIM AA GICIK KAPIYOM ZATEN ONU HİÇBİR OYUNDA AÇMIYOM PYSHX KARŞILAŞTIRIYOM HİÇ BİR halt anlamıyom aradaki fark ne hocam anlatırmısınız bi zahmet pysh nedir ya sadece cam kırılmasımı denedim yine kırlıyor pyshx açık deniyorum yie aynı sonuc aradaki fark ne
8-10 kere daha yazman gerek. Kelimeleri ve konuşma üslubunu dikkatli seçersen sevinirim bende bunu sana senin GTA4 sorundan daha fazla söyledim. Nick değiştirdiğin halde aynı devam ediyorsun. Tanımadığın insanlara karşı bu tip cümleler kurma ilerde başına çok işler açarsın her ne kadar 2 yaş fark olsada sana bi abi tavsiyesi olsun bu.
Physx in alıcağı daha çok yol var... GTA IV daha iyi bence :D
GTX 460 ile 1920x1080 de de oynarsın 1920x1200 de de oynarsın ama diğer ayarlara göre :D Crysis te 1920x1080 te bayağı bi zorlanır...
Physx ( e azından nvidia nın dediğine göre ) daha gerçekçi bir görüntü sunuyormuş.. cam kırıkları, merdivenden düşerken, patlamalar, duvarların kırılmasından çıkan parçaları vs. nin daha gerçekçi şekilde hareket etmesine yarıyacak hesapta ama bi mermi ile duvardan onlarca parça fırlamaz bu da bi gerçek... yani physx daha gelişmesi gereken bir teknoloji... şimdilik pek bi işe yaramasada ekran kartının anasını ağlatıyor... optimizasyon şart...
Pyhsx grafik hesaplama motoru da diyebiliriz.. oyunların çoğunda yine benzer grafik motorları kullanılıyor... ğhysx açık değilken diğer oyun motoru devrede oluyor physx açınca bu sefer physx devrede oluyor :D
oqe şimdi sorunumuza dönebilirmiyiz tşk ederimm
teşekkürler verdiğin bilgiler için ama gerçekten kötü hacı ya ha birde türkçe yaması çıktımı acaba bunun
yapılıyormuş ama daha çıkmamış çeviri.com yapıyomuş %85 lerdeler
ivett senin pc nasıl güzelmi memnunmsun
7.SAYFADA BİR TEK senle konuştuma göre bide hayalet vs yoksa :D
sensin dmektir
ha birde anasayfada yeni bir konu açcam herkes lütfen ilgilensin mafia 2 ile ilgili olcak hemde süper bişey olcak
bnm pc idare ediyor işte xD 2.53GHz lik 3500+ ve onboard x1250 den ne beklersin ki :D ama maşallah'ı var canavar gibi :D
NFS carbon 5 yada 6. kez bitti, COD4 3 kez, Crysis 2 kez, MB Warband 4 kez,AOE III 2kez, AOE III Asian Dynasties (expasion pack) 2 kez, Moto GP2 kaç kere bittiğini sayamadım çünkü bayağıdır var, NFS UND2 7. kez bitirdim sanırım :D öyle yuvarlanıp duruyoruz pc ile :D arada sinir ediyor ama olucak kadar :D Mafia 1 i de denicem en kısa zamanda :D inş full çözünürlük +Full Detay açar :D AA açmaya gerek kalmaz nası olsa çözünürlük yüksek olur :D
iyi değil ama götürüyor işte :D yenisi gelsin diye beklyorum :D inş BullDozerler ve HD 7870 ve üstü kartlar 2011 in ilk çeyreğinde çıkar yoksa 1090T ile HD 6970 e kaldım demektir :D
konuya baktınmı yeni açtım
Pardon 9800GT yazacaktım. Diğer konuda 9500GT atışması var oraya mesaj yaza yaza elim alıştı burayada yazmışım :))
Bahsettiğim konu burda :https://www.chip.com.tr/forum/nvidia-geforce-9500-gt_t177645.html