bilgisayar anlanmayan bi nedenle donuyor

HPQ-User
13-08-2010, 10:12   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

mehmet sormuş:
hocam öncelikler bilgisayar özellikleri 4 cekırdek 4 gb ram geforce palit ekran kartı anakart asus m3a modelini tasıyor gelelıim soruna
masaüstünda olsun oyunda olsun aradan zaman gectikçe bilgisayar donuyor  belli bı sure yok bazen hıc donmuyor bazen hemen donuyor sorunnu anladım internetten sorun adsl den olabılır mı veya modemden ?

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
hocam öncelikler bilgisayar özellikleri 4 cekırdek 4 gb ram geforce palit ekran kartı anakart asus m3a modelini tasıyor gelelıim soruna
masaüstünda olsun oyunda olsun aradan zaman gectikçe bilgisayar donuyor  belli bı sure yok bazen hıc donmuyor bazen hemen donuyor sorunnu anladım internetten sorun adsl den olabılır mı veya modemden ?

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8

PCKoLiK BeRKaY
17-08-2010, 12:38   |  #2  
PCKoLiK BeRKaY avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
542 mesaj

Benim de başıma gelmişti . Internet'e giriyorum kapatıyorum donuyor . Ama internete girmiyorum . Hiç donma olmuyordu . Ben sorunu format ile çözmüştüm . Kolay gelsin .

Craterus
17-08-2010, 19:06   |  #3  
Yıllanmış Üye
881 mesaj

sorun donanımsal olabileceği gibi yazılımsal  da olablir mesela hangi anti virüs kullanıyor sunuz pc nizde hiç temizlik yaptınız mı toz temizliği ve sisteminizi virüslere karşı bi taratın

FrmStar
18-08-2010, 04:27   |  #4  
Yeni Üye
25 mesaj

Büyük ihtimal ile bilgisayarınız update yapıyor ve buda bilgisayarınızı kasıyor. Güncellemeleri kapatıp Ctrl+Alt+Delete yaparak arka planda çalışan gereksiz programları kapatmanızı öneririm.