arkadaslar bu sorun 2 aydan beri var. bılgısayarda normal, ınternette, muzık dınlerken, oyun oyanarken, yani normal calısırken,hafıf donma ve titreme oluyor, seslerde tıtreme mouse hareketlerıde tıtrıyor, oyunlardada tıtrıyor, hata raporu verıyor, bazende donuyor ,resetlemek zorunda kalıyorum.bu sorun neden kaynaklanabılır.ekran kartını yenı aldım nvıdıa geforce fx 5500 bana gore sorun hdd'de, markası maxtor ,sızce sorun nerde, ve nasıl cozebılırım.
bılgısayar canımı cok sıkıyor
monitörünün tazeleme oranını arttırmayı dene.....
İslemcin Veya Ram Fazla İsiniyordur Mutlaka Kontrol Et.
bakın arkadaslar bunlar gayet ıyı ama.hddnın chkdsk dosyası bozulmustu mavı ekran hatası verıyodu. yaptırdım ondan sonra ıste ntfr eksık dedı. bayagı bı hata verdı hdd zaten bu hatalardan sonra oldu .
driver ve hdd lerini bir bilgisayarcıya baktır istersen bozulmuş olabilirler mavi ekran hatalarını genelde hdd veriyor hdd düzeltici onarıcı programlar bir tarat istersen sorun ordada olabilir
ctrl+alt+del kombinasyonu ile işlemler kısmından hangi istemci ne kadar ram kullanıyor kontrol et.Orda göze çarpan bir büyüklükte işlem varmı.
HDD MAVİ EKRAN HATASI VERİRDE MAUSEN VE MOPNİTÖR BU NEDENE BAGLI TİTREME YAPMAZ
bence power supply de bi sorun olabilir istersen değiştirip bide öyle dene. benzer bi olayda benim başıma geldi