ARkadaşlar bilgisayara format attım d ye girmek istediğimde bu dosya , eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil. Denetim masası klasör seçeneklerinde bir ilişki oluşturun diye bir yazı alıyorum bilgisayara 3 defa format attım bu hata düzelirmi diye ama düzelmedi.Sağ tıklayıp d ye araştır dediğimde giriyor çift tıkladığım zmn dediğim hatayı veriyor
Bilgisayar D: ye Girmiyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
381 mesaj
k3vinARkadaşlar bilgisayara format attım d ye girmek istediğimde bu dosya , eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil. Denetim masası klasör seçeneklerinde bir ilişki oluşturun diye bir yazı alıyorum bilgisayara 3 defa format attım bu hata düzelirmi diye ama düzelmedi.Sağ tıklayıp d ye araştır dediğimde giriyor çift tıkladığım zmn dediğim hatayıCombofix
Son Düzenleme: axai ~ 06 Nisan 2009 13:56
OP Taze Üye
14 mesaj
tşk ederim combofix ile sorunu çözdüm
Taze Üye
2 mesaj
aynı virüs bende de var ama malesef combofix i çalştrmak istediğimde de aynı hatayı aldım napıcam ben yaaa yardım edin arkadaşlar lütfen :((
Arkadaşlar D'deki virüsleri temizlemeden D'ye format atmayınız. Sonra orda burda görüyorum silinmeye virüs diye. Silinmeyten virüs yoktur! Bir virüs BIOS dahi olsa bir yere kendini yazabiliyorsa bu demek oluyor ki oradan silinebilir de.
Taze Üye
2 mesaj
arkadaşlar kimse sorumu cevaplamamış ama ben yine de hallettim,
aynı duruma düşecek arkadşlar olursa anlatayım,
başlat a gelip çalıştırdan combofix i seçiyoruz ve de bu programı çalıştırcak program yok program seçin diyor, onun için de combofix i seçiyoruz ve de oluyor, cümleden bu virüs bulaşcaklara geçmiş olsun..