psunuz çok düşük olmasına rağmen bence enaz 400watt olsun ve anladığım kadarıyla hddnizde sata ıı nin bile eskisinde sata ise yeni anakartınız desteklemiyor
şimdi zombi bak bir pc alırken herzaman şunu düşün bir hddvarsa birdessd olur yoksa ekrankartın yarın bir ekrankartı alırsın belkide birde seskartın olur bir flashınvarsa birde haricidiskin olur yani yarınıda düşünmeklazım psuda önemli düşünkü iş yapıyorsun birde dvdyi açtın yetmedimi hdd lambası kıpkırkırmızı olur dvd boş boş döner durur yada pc çöker öyle kolayda açı
bak ben 300 watt psu ile 90 watt işlemci, 6 fan ,3 hdd, 1 cd ,1 dvd ,2 ram slotu kullandım. yani burda psu wattı önemsiz. psu arzaıl ise anca o güçte de olsa sorun yaratır.
sen şimdi arkadaşa 400 al diyorsun. gidip gene bross marka alsa gene başında patlayacask. geçin bu watt olaylarını. 36 amper güç kaynağına 500 watt 32 amper güç kaynaklarına 400 watt ama 22 amper güç kaynaklarına 450 watt yazan firmalar gördüm.
400 watt dediğin psu için en az 120 watt çeken bi ekran kartı falan lazım ki cidden yük oluşssun.
burda arkadaş 300 watt adam gibi bi psu alsa ona her türlü yeter. üstüne zaten böyle işlemcisi olan adam tutuo da rx580 takmaz. anca 1050 ti falan takar. ve o ekran kartı da 75 watt. 300 watt psu da her türlü bu karta bile yeterli gelir. bizzat denemedim. ama kullanan arkadaşlarım var sorun yaşamadılar.
dediğim gibi 400 watt diye kestirip atmadan önce bi arkadaş resimleri göndersin. sonra bakalım cidden psu mu? psu ise de gene 400 demeye gerek yok. çünkü iyi kalite 400 watt psu 300 lüklerden daha pahalı. ve 400 watt dandik alacağına adam gibi 300 alsın her türlü işini görür.