Laptopum donuyordu. Format attim . Birkaç gün boyunca laptopu kullaniyordum sonra donmaya başlıyordu. Birkaç kere format attim ama artık formatta atılmıyor sebebi ne olabilir ?
Bilgisayar donuyor format attım yine donuyor.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 106
1,026 mesaj
ısılara bakın. formatlayınca sistem boşaldığı için işlemci rahatlıyordur doldukç.a oluşan yük yüzünden ısıyı atamıyordur.
hdd de yapabilir.
Son Düzenleme: zombi ~ 03 Temmuz 2019 18:02
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
OP Taze Üye
5 mesaj
Yıllanmış Üye
1,026 mesaj
bak anlatamıyorum hdd dolması değil. işlemci yükü. taryıcı işlemciyi zorlar. ve ısı oluşur. sen bi ısılara bvak
OP Taze Üye
5 mesaj
ısılara bakın. formatlayınca sistem boşaldığı için işlemci rahatlıyordur doldukç.a oluşan yük yüzünden ısıyı atamıyordur.hdd de yapabilir.
bak anlatamıyorum hdd dolması değil. işlemci yükü. taryıcı işlemciyi zorlar. ve ısı oluşur. sen bi ısılaraPc açılmıyor . Format atarken takılıyor .Son Düzenleme: Er44 ~ 03 Temmuz 2019 18:38
hw monitor ile sıcaklıklara bak. yükte 85 i geçiyorsa temizleyip macunları yenile. halen düzelmezse ram arızası olabilir.
OP Taze Üye
5 mesaj
hw monitor ile sıcaklıklara bak. yükte 85 i geçiyorsa temizleyip macunları yenile. halen düzelmezse ram arızası olabilir.biosta öyle bir yer yok. Ama bilgisayar örneğin cs go oynarken donuyordu . Ya bayağı bir süre bekliyosun geliyor ya da reset atmak zorunda kalıyorsun
Son Düzenleme: Er44 ~ 04 Temmuz 2019 01:20
Yıllanmış Üye
1,026 mesaj
biosta nasıl yok ya? hw monitör ya da benzeri bi ayar muhakkak olur. yoksa da yapacağın bi şey yok götür birine tamir ettir.