windows açılırken windows xp yazısı gelince hoşgeldiniz yazısı gelmeden donuyor.sürekli windows xp denen yerde kalıyor. format atınca düzeliyor ancak belli bir zaman sonra (yaklaşık 3-4 ay) sonra tekrar böyle oluyor. nedeni ne olabilir, çaresi ne olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum . şimdiden teşekkür ederim
bilgisayar donuyor
sorun çeşitli kaynakları olabilir donanımsal yazılım vişrüs veya bunun türevleri ilk açılırken ısı olmayacağı için toz ve işlemci ısınıyor diyemem amam formattan sonra 3 ay düzgün gidiyor diyorsunuz yüklediğiniz programlardan da kaynaklanabilir sürücülerinizi güncelleştirin onu öneririm siz yinede genel bir temizlik yapın
pc nin içi temiz donanımsal bi problem var galiba bende ondan şpheleniyorum. kullandığımız format cd si temiz çünkü diğer pc mdede o cd yi kullanıyorum driver programlarımd a temiz.
sen iyisimi sürücülerini güncelleştir bana kalırsa ama biraz daha beklersen çeşitli yorumlarda gelir
bu pc nin içinde bilgiler var onlar kaybolmadan kurtarmm lazım ne yapabiliriz. bi daha bu sorunu yaşamak istemiyorum. pc açılmadığı için sürücüleri de güncelleştiremiyorum
sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir kasanın içini temizle
Donanımsal bir problemşn yok dostum(3 -4 ay dediğin kısa bir zmn değil yazılımdan kaynaklanır virüs trojen vb
eyer internet kullanıcısıysan bir müddet sonra bu sorunla karşılaşılabilir. ama tek çözüm var oda regedit ayarı ve ben o ayarı kayıp ettim
arkadaslar acıl yardım benım sorunum bılgısayarı normal acıyorum harsey hosgeldınıze kadar normal ama cılırken donma oluyo ve masa üstu ıkonları cıkmıyor.gorev yonetıcısınden calıstırıyorum ama wındows uyarı verıyo software distributıon dosyası bulunamadı dıye yadımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler
sorun wauclt.exe adlı bir kötü amaçlı yazılımdan kaynaklanıyor olabilir ... bu ve daha fazla problem bende de var..araştırdım ki, wauclt virüs veya malware değilmiş..Nod 32 v3 gömedi Malware koruyucu ve spynuker koruyucuda göremediler ve kaldıramadılar formatı düşünmekle beraber çözüm için halen denemeler yapmaya devam ediyorum...