bilgisayarımın driverlerini internetten nasıl indirebilirim?
not : driverin son sürümünü nereden bulabilirim ?
Anakartının sitesinden driver bölümüne girip modeline göre bulursun indirirsin.
Harici AMD & Nvidia ekran kartın varsa yine aynı şekilde sitelerinden son sürümleri indirebilirsin.
slimdrivers veya driver genius veya driver pack solution la otomatik bütün driverlarınızı güncelleyebilirsiniz (BIOS hariç)
slimdrivers veya driver genius veya driver pack solution la otomatik bütün driverlarınızı güncelleyebilirsiniz (BIOS hariç)Programın güvenilirliğinden nasıl emin olacağız yanlış driver yükleyebilir pek çok zararlı yazılım yükleyebilir.
Driver pack solution kendini windows'a entegre ediyor ve bu esnada güvenlik açığı oluşturuyormu, .dll'lerle oynuyor bu nekadar güvenli? Birkez yüklendiği bilgisayardan formatsız kalkmıyor.
Driver kurmak için program kulanmayınız yanlış driverlar kuruyor buda soruna neden oluyor resmi sitelerden kendiniz indirip kurunuz zaten ekran kartı driver ı bulmak cok kolay siteye girip model secip indiriyorsunuz anakart driverlerınıda model ismi yazarak google dan bulabilirsiniz.
Slim driverpack vb site veya programları kesinlikle önermiyorum.kaç kere her konuya söyledik hala slim slim diye yazmaya devam ediyorsanız ya bu kişilerde kulak yok bi yerden giriyor bi yerden çıkıyor yada görmemezlikden geliyor. Başlarına hatalar gelince anca anlarlar.
Anakartının sitesinden driver bölümüne girip modeline göre bulursun indirirsin.peki sitelerini nasıl bulacam ? yani mesela ses driveri hangi sitede mesela ekran kartı hangi sitede,bu siterleri nereden bulacamHarici AMD & Nvidia ekran kartın varsa yine aynı şekilde sitelerinden son sürümleri indirebilirsin.
?
Slim driverpack vb site veya programları kesinlikle önermiyorum.kaç kere her konuya söyledik hala slim slim diye yazmaya devam ediyorsanız ya bu kişilerde kulak yok bi yerden giriyor bi yerden çıkıyor yada görmemezlikden geliyor. Başlarına hatalar gelince anca anlarlar.peki nereden indirebilirim veya güncelleyebilirim ? :)
Dostum linki verdim tekrar vereyim www.driverlar.comeyvallah dostum..peki bütün windowslar için kurulur deil mi ? (win7,win xp,win vista,win8 için bu driverler geçerli olur deil mi ?)