arkdaşlar lütfen yardım edin bilgisayar durup dururken kapanıyor ne yapabilirim
bilgisayar durup dururken kapanıyor
kapanma sorunun bir kaç nedeni var tabiki
ram psu ısı vb
şimdi pc nasıl kapanıyor direk olarak elektirigi keserek mi
yoksa reset şeklindemi?
neden böyle bir sorun çıktı yani ne yaptında böyle bir sorunla karşılaştın ?
merhabalar
konuyu biraz daha açsaydınız iyi olurdu.
bilgisayarınızın olduğu yer havasız bir yerse ve biraz kullandıktan sonra oluyorsa bunu nedeni bilgisayarın çok fazla sıcak olmasıdır bunun için benim yaptığım gibi kasa kapaklarını açıp çalışabilirsin. termal macunu yenileyebilirsin fanları vs temizleyebilirsin kasayı toz topraktan arındırabilirsin bunları yaptığın sürece bilgisayar kapanmayacaktır diye düşünüyorum (sadece sıcaklık üzerinde durdum)
ya belli bişi yaparken olmuyor sadece reset atıyor kendine ve bende sıcaktan olabilir diye düşünüyorum ama başka ne olabilir? teşekkürler ilginize
görev yöneticisine bakarmısın oradaki bellek kullanımı gereğinden fazlaysa reset atmaya sebep olabilir o zaman bilgisayarda virüs vardır
şu anda normal ama mesela oyuna girerken sorun oluyor olabilir bi de zaten kasanın kapakları açık ve fanlarım da çok kirli değil :(
belki donanımsal bir sorundur ??
Her şey olabilir. Bir arkadaşımda da benzer bir sorun vardı. Anakartın üzerindeki kapasitörler akmıştı. Sizn sorun sıcaktan da olabilir, güç kaynağı kalitesizliğinden de.
İşte bu yüzden PC alırken daima kaliteli ürünler tercih edilmeli.
arkadaşlar fanımı temizledim biraz önce bakalım artık bi daha olursa zaten pc yi yenilicem idare etsin teşekkür ederim tekrar bilgileriniz için...
Kardeişm Ne yaparken Kapanıyor Oyun Oynarken Kapanıyorsa Ekran kartınnın fanı İzi soğutmuyor demektir Normal işlem yaparken Kapanıyorsa İşlemci fanı deişir Veya işlemci fanının altındaki Termik Macun Kurumuş olabilir
Hatta ve hatta Ram lerinde Uyumsuzluk Sorun Olabilir Ram slotlarını deiştirmekten başlayabilirisin....
arkadasım kendı kendıne reset atıyorsa korkulacak bıse yok islemci fanı ısınınca atar hava sıcaklıklarından dolayı bendede var