feza_10 sormuş:
öncelikle teşekkür ediyorum sorunum şöyle:
ilk basta bilgisayarımı topladıgımda ram xmp özelligini kullanarak 2000mhz de calıstı. bilgisayarım bazen kendi kendine kapanıyor ekran kartında bazen kırmızı ışık yanıyor ve fan devri gürültülü bir sekilde artıyor monitöre görüntü gelmiyordu..bu olaylar artınca format attım bu kez ram xmp özelligini sectigim zaman bilgisayar hic acılmıyor devamlı rest atmaya başladı..anakartın bios reset tusunu kullanmak zorunda kaldım .. ben manuel girdi overclock yapma yetenegine`bilgisine sahip degilim hasar vermekten korktugum için defult ayarlarında kullanıyorum..ASIL SORUNUM: bilgisayarım boşta ..oyunda .. internette. fark etmiyo ekran kartında kırmızı ışık yanıyo göruntu gidiyor bazende koyu dıkey grı-siyah cizgi cıkıyor ..bazen hic belirti olmadan görüntü gidiyor simsıyah bir ekran? bilgisayarın sıcaklık degerlerine bakıyorum cok cok düsk durumda iyi.. kırık kaplo baglantı hepsine baktım sorun yok .NEDEN acaba görüntü gidiyor reset atmak zorunda kalıyorum sistemimde bir uyumsuzluk söz konusumu?? ekran karkın iyi diyorlar sorun ondamı .......... nesye başınızı cok agrıttım kusaura bakmayın bilglendirirseniz sevinirim TEŞEKKÜRLER
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
gigabyte ex 58a-ud7 rev1,0 f6
i7 930
corsait dominator gt (gmt6gx3m3a2000c8) 6gb
sapphire vapor x 4850
thermaltake q fan 750 w
silverstone ft02 fortress kasa
sagate 1 tb sabit disk
işletim sistemi win764 bit ultimate
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; .NET4.0E)