bilgisayarı açtıktan sonra başlat simgesi 5 dakika geç geliyo ondan sonra açılıyo pc.format attım yine aynı fark etmedi
bilgisayar geç açılıyo
Start up programlarını engelle ccleanerla bi temizlik yap belki düzelir.
yok sorun onlardan değil büyük ihtimal pc yi açtıktan sonra windows yazısı geliyo sonra 4 toplan windows simgesi geç oluyo
Sistem belleğin ve sahip olduğun iç donanımlar hakkında biraz bilgi verebilir misin?
Sistem belleğin ve sahip olduğun iç donanımlar hakkında biraz bilgi verebilir misin?bilgisayarı açtıktan sonra başlat simgesi 5 dakika geç geliyo ondan sonra açılıyo pc.format attım yine aynı fark etmedivermis ya baksana kac kelime yazmis yorma fazla Samsunluyu bu kadar yaziyla kendine 1 ay gelemistir burais win 7 bölümü ama bunlar xp yada vista icin bile burda konu acabilirler denilecek bir sey yok makinen ne özellikleri markasi sistemi vs vs yazip sorun yazar yardim istersin ama bunlar icin cok
Bu forumda ben yardim baslik olarak talepde pc acilmiyor diye konu acan az beyinlileri bile cok gördüm genelde chip zaten umursamiyor bu tarz seyleri
Konu acilirken bazi seyleri doldurtmayi mecbur birakacak bir sistem birakmalari gerek
Evet @mancukya doğru söylüyorsun. Bu başlık az da olsa alakalı diyelim :) Yaklaşık 1 saat önce de ben Windows 7 forumu içine;
"Facebook'a gif koyma" diye alakasız bir başlığa benzer tepkiyi gösterdim.
Sistem özelliklerini zorunlu tutmaya gelince: -Seninde belirttiğin gibi-
Ana Sayfa'da bağlantısı olan "Uzmanına Sorun" konu sorma içeriği gibi forumlara da bu text içeriklerini hazırlamaları beklenmelidir. Hele hele en önemli teknoloji platformu olan Chip Online'ın. Hepsi için değil, yalnızca donanım ve yazılımı forumları için bu tip textler hazırlansa hem daha iyi hem de daha hızlı çözüm olanakları sağlanmış olur.