Arkadaşlar merhaba;
Bilgisayar özellikleri aşağıda yazıyor. Benim bilgisayarda iki adet ekran kartı var biri intelin onboard ekran kartı diğeri ise daha yüksek radeon ekran kartı benim bilgisayar hangisini kullanıyor acaba?
Ekran Görüntüleri:
Arkadaşlar merhaba;
Bilgisayar özellikleri aşağıda yazıyor. Benim bilgisayarda iki adet ekran kartı var biri intelin onboard ekran kartı diğeri ise daha yüksek radeon ekran kartı benim bilgisayar hangisini kullanıyor acaba?
Ekran Görüntüleri:
iki kartta aktif, kullandığın uygulamalar veya oyunlar için herhangi birini özellikle kullanmak istiyorsan sağ tık özelliklerinden ekran kartı seçimini yapabilirsin. İntel HD 4000 masaüstü ve dizüstü bilgisayar anakartlarında zaten vardır, tümleşik ekran kartı veya onboard kart veya dahili kart... vs birçok tanımı var. Ofis bilgisayarlarına ayrıca ekran kartı için maliyet yaratmaktan kurtarır kullanıcısını, üzerinde aktif fan olmadığı için oyun oynamak istersen aşırı ısınır, oyun oynayamayacağın için işine odaklanırsın
istersen aygıt yöneticisinden sağ tık/özellikler den pasif duruma getirebilirsin,otomatik olarak diğer ekran kartı işini üstlenecektir.