Neye alınganlık gösterdin anlamadım ama benim direkt olarak sana yada diğer arkadaşlara taş atma gibi bir niyetim yoktu, böyle bir şey düşünmedim bile.
Benim eleştirdiğim nokta sorulan çok basit sorularda bile insanların başka noktalara yönlendirilmesiydi, buraya soru gönderen insan belliki bizim deneyimimize güvenmiş ve bir cevap alacağını umut etmiş, burası çoğu insanın faydalandığı ciddi bir kaynak bu durumda "gidin gugıldan arayın" demek doğru değil, heleki internetteki içeriğin %90 civarında çöp olduğunu düşünürsen gugıldan bulduğun her bilginin doğru/faydalı olma ihtimali de oldukça azalır.
Burada içeriği üreten biziz ve bundan para almıyoruz ama içeriğin özgün olması hazırcılık/kopyacılık değil üretkenlik/yaratıcılık için zaruridir, öyle olmasa wikipedia üzerinde makale yazmak yerine her başlığa "gidin gugıldan arayın" da diyebilirdik, ama demiyoruz, bu yüzden insanlık wikipedia'ya güveniyor. soruyu yazan gelip soruya bakmasa bile aynı sorunu yaşayan başkalarının işine yarayacağınıda unutma, eğer aynı sorunu başka bir başlıkta zaten işlediysen kısaca linki verip çözümü şudur da diyebilirsin.
Ben yazmayı seviyorum herkes sevmeyebilir, işin özeti alınganlık göstermeyin gençler biraz patavatsız olabilirim ama asla insanları rencide edecek kadar ahmak değilim :)